Bolna ispovest prijatelja ubijene tiktokerke: Nije bio za nju, život joj je bio pakao

07.07.2023

10:08

0

Kako on navodi, Noa je bila ludo zaljubljena u O. D., toliko da je sve bilo u drugom planu

Bolna ispovest prijatelja ubijene tiktokerke: Nije bio za nju, život joj je bio pakao
Copyright 24sedam/M. S./TikTok_noa.diva N O A

Tiktokerka Noa Milivojev, rođena kao Đorđe (18), nestala je 17. juna, kada se poslednji put javila roditeljima rečima da ide kod dečka. Njeno telo je 20 dana kasnije pronađeno u komadima u stanu u centru Beograda, a za ubistvo transrodne tiktokerke je osumnjičen njen dečko O. D.

Brojni prijatelji su se sinoć na Trgu republike oprostili od svoje brutalno ubijene drugarice, a među okupljenima koji su došli da joj odaju poštu bio je i njen blizak prijatelj koji je sa njom čak i živeo jedno vreme. On je istakao da tu vezu niko nije podržavao, i da je Noa često bila maltretirana. 

Printscreen/TikTok/noa.diva
Noa Milivojev

- Bili su zajedno oko godinu dana, ali je stalno bilo nasilja. Izbacivao ju je iz stana, tukao je štakama... Imao je mentalnih problema taj momak - rekao je tiktokerkin prijatelj, ističući da su Noini roditelji bili protiv te ljubavi. 

- Ona je svojim roditeljima predstavila svog dečka, ali pošto je on mnogo stariji od nje, uopšte im se nije svideo - dodao je je Noin prijatelj. 

Printscreen/TikTok/noa.diva
Noa Milivojev

Probleme je zanemarivala zbog njega 

- Stalno su se svađali, ali ga je ona trpela, a svoje probleme je stavljala po strani. Noa je bila jedna divna devojka - ispričao je sinoć prijatelj Noe Milivojev.

Živeli smo zajedno

- Ona je spavala kod mene stalno, jeli smo isti hleb, bukvalno smo živeli zajedno. I eto, uhvatila se za pogrešnog momka i desilo se šta se desilo - rekao je on očima punih suza. 

- Ne mogu da verujem da ona nije tu. I dalje nisam svestan toga šta se desilo. Sve vreme čekam da se pojavi odnekud, da se vrati i da kaže da se samo šalila. Ne znam šta da kažem, ne mogu da verujem... - rekao je on drhtavim glasom.

Podsetimo, telo brutalno ubijene trans devojke Noe Milivojev, koja je nestala 17. juna, nađeno je juče 6. jula u stanu u Ulici cara Lazara u Beogradu, na broju 11a. Prema nezvaničnim saznanjima, delovi njenog tela su nađeni u kesama i kutijama.

Ubica tvrdio da se ne seća zločina

Osumnjičeni O. D. (33), s kojim je bila u vezi, odmah je uhapšen, a u policiji je tvrdio da se ne seća kako ju je ubio, niti kada je delove njenog tela isekao i stavio u kese.

Delovi žrtve poslati na DNK analizu

Kako je saopšteno iz MUP-a, delovi tela žrtve poslati su na DNK analizu kako bi se potvrdio identitet.

Prema rečima komšinice ubice, on je važio za problematičnog mladića, a često ga je viđala sa različitim devojkama. Takođe je dodala i da je Nou videla pre dve nedelje.

- Došlo je do incidenta između njih dvoje. Svađali su se. Ona je vikala u zgradi i tražila da joj vrati stvari. Posle je nismo viđali. Druge komšije su me upozoravale da je opasan i problematičan - rekla je komšinica.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike