Ko je Noa Milivojev (18) čije je telo nađeno u Beogradu: Nestala pre više od tri nedelje, kobnog dana rekla da ide kod dečka

06.07.2023

19:09

0

Posle tri nedelje, policija ju je pronašla mrtvu u stanu u Beogradu

Ko je Noa Milivojev (18) čije je telo nađeno u Beogradu: Nestala pre više od tri nedelje, kobnog dana rekla da ide kod dečka
Noa Milivojev - Copyright Printscreen/TikTok/noa.diva

Tiktokerka Noa Milivojev (18) rođena kao Đorđe Milivojev, koja je danas nađena mrtva u stanu u Beogradu, nestala je 17. juna.

Njena porodica je apel objavila i na društvenim mrežama u nadi da će saznati bilo kakvu informaciju o njoj. Međutim, nakon više od tri nedelje, policija je u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara, pronašla delove ljudskog tela za koje se sumnja da su njeni.

Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kod Novog Sada kao Đorđe. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je delila pojedinosti iz svog života.

Nestala je 17. juna u Beogradu. Prema pisanju medija, navodno, kobnog dana je rekla da ide kod dečka.

 

 

Posle tri nedelje, policija ju je pronašla mrtvu u stanu u Beogradu.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je priveden, a prema prvim informacijama, upravo je on pokazao pripadnicima MUP gde se nalazi njeno telo.

Po dolasku na licu mesta, policajci su zatekli jeziv prizor, delove njenog tela, a prema nezvaničnim informacijama, bili u kesama i kanti.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike