Da li je u pitanju slučajnost? Ubicu Luke Perenčevića, likvidatora iz Zemuna i Uroša B. povezuje ranac za dostavu!

22.06.2023

11:10

0

Postavlja se pitanje da li su Uroš Blažić i ubica Milana J. samo želeli da kopiraju likvidatora Luke Perenčevića, ili je u pitanju drugi razlog

Da li je u pitanju slučajnost? Ubicu Luke Perenčevića, likvidatora iz Zemuna i Uroša B. povezuje ranac za dostavu!
Copyright MUP Printscreen/Facebook/milan banjica banjica cvetic 24sedam/Goran Sivački Profimedia

Žuta torba za dostavu - to povezuje ubicu Milana J. (30), koji je juče izrešetan sa 12 metaka usred dana ispred svoje kuće u Zemunu, likvidatora Luke Perenčevića, koji je pucao u divljoj teretani na Banjici pred trojicom drugova, i Uroša Blažića (21), osumnjičenog za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona.

I Milan i Luka Perenčević ubijeni su na isti način- ubice su došle do njih na motoru, presudile im usred dana pred mnoštvom očevidaca i obojica su bili prerušeni i to u dostavljače hrane.

Uroš B. je u "mercedesu" koji je vozio kobne noći dok je ubijao po selima u okolini Mladenovca nosio istu takvu žutu torbu za dostavu. Sumnja se da je njegov plan bio da, u slučaju da ga uhvate, kaže da je na radnom mestu i da nosi poručenu hranu.

Profimedia
Ilustracija

Postavlja se pitanje da li su Uroš Blažić i ubica Milana J. samo želeli da kopiraju likvidatora Luke Perenčevića, ili je u pitanju drugi razlog. Moguće je da je uz opremu dostavljača lakše kamuflirati se pre izvršenja zločina, ali i obezbediti alibi ukoliko se naleti na policiju.

Policija i dalje traga za ubicom koji je juče sa više od 12 hitaca iz pištolja ubio Milana J. (30).

24sedam/Goran Sivački
Mesto jezivog ubistva u Zemunu

Podsetimo, juče u Zemunu je ubica sasuo kišu kuršuma na Milana J. (30) u njega u trenutku kada je izlazio iz svoje kuće. Napadač je bio prerušen u dostavljača hrane i nakon pucnjave je pobegao. Milan J. je u besvesnom stanju, ali sa znacima života, prebačen privatnim vozilom u bolnicu, ali je tamo podlegao povredama.

Skinute su i kamere sa okolnih kuća i objekata, perionice pored koje je prošao "ubica dostavljač" i pregledaju se snimci i utvrđuje eventualna putanja bekstva.

Podsetimo, likvidator Luke Perenčevića još uvek je u bekstvu, a o njegovom ubistvu govorio je i Veljko Belivuk na suđenju u Specijalnom sudu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike