Misteriozna smrt žene iz Jagodine: Produžen pritvor braći osumnjičenoj za teško ubistvo žene

12.06.2023

08:38

0

Žrtva je preminula u Opštoj bolnici Kruševac, gde je primljena sa teškim povredama

Misteriozna smrt žene iz Jagodine: Produžen pritvor braći osumnjičenoj za teško ubistvo žene
Copyright Novosti video/printscreen

Trojici braće iz Ćićevca osumnjičenim da su 9. maja u saizvršilaštvu ubili Radmilu J. (51) iz Jagodine, produžen je pritvor, saznaju „Novosti“.

Teško povređena žena nađena je u kući svog partnera Milašina Đ. (63), ali su vrlo brzo za stravičan zločin osumnjičena i njegova dva rođena brata Dušan Đ. (65) i Dejan Đ. (45), koji žive u istom dvorištu.

Žrtva je preminula u Opštoj bolnici Kruševac, gde je primljena sa teškim povredama. Preliminarni rezulati obdukcije ukazali su da je podlegla od posledica višestrukih udaraca po glavi i po telu.

Koja povreda od svih je bila kobna po nesrećnu ženu, i kakvu ulogu je imao u izvršenju krivičnog dela svako od trojice osumnjičenih biće poznato posle dodatnih analiza tragova krvi navodi izvor „Novosti“.

Za sada se sumnja da je žena prvi put udarena ispred kuće svog partnera, a da je potom druge udarce dobila u samoj kući. Neposredno posle ubistva, istražitelji su pronašli krvavu odeću sakrivenu u senu. Potom je otkriveno i više drvenih predmeta koji potencijalno mogu biti sredstvo kojim je izvršeno ubistvo: trupac, skraćena lopata i dr.

Svi ovi predmeti prosleđeni su na veštačenje DNK i krvnih mrlja, koje konkretnije mogu da rekonstrušu krvavi događaj. Saslušanja osumnjičenih nisu dovela do razrešenja slučaja: Milašin Đ, se branio ćutanjem, dok su Dušan Đ. i Dejan Đ. davali oprečne i nelogične izjave u pokušaju da opišu šta se dešavalo kobnog dana.

Kako su „Novosti“ objavile, osumnjičeni partner je sam pozvao hitnu pomoć i komšijama ispričao da njegovoj partnerki nije dobro.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike