Detalji brutalnog ubistva u Ćićevcu: Braća ženu tukla do smrti drvenom motkom!

09.05.2023

16:33

0

Autor: 24sedam

K. J. (51) iz Jagodine preminula nakon batina, a bila je u vezi sa Milašinom Đ. (63)

Detalji brutalnog ubistva u Ćićevcu: Braća ženu tukla do smrti drvenom motkom!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Siniša Kupinović

Braća Milašin Đ. (63), Dejan Đ. (65) i Dušan Đ. (45) iz Ćićevca uhapšeni su zbog sumnje da su K. J. (51), iz Jagodine, zadali više udaraca po glavi i telu drvenom motkom. Od zadobijenih povreda nesrećna žena, koja je bila partnerka jednom od braće, preminula je u kruševačkoj bolnici.

Prema navodima komšija, juče su videlu nesrećnu ženu kako u dvorištu pere sudove. Kako navode, ona je iz Jagodine, a od Uskrsa je boravila u kući uhapšene braće jer je bila u vezi sa Milašinom Đ.

Komšije navode i to da su braća živela od nadnice, da u bili korektni susedi, ali da u često između sebe znali da se posvađaju. Milašin je, navode, lokalnom popu održavao voćnjak i baštu, a on je prvi i dotrčao do njih da pozovu Hitnu pomoć.

Rekao im je da joj nije dobro, međutim, čim je stigla ekipa Htina pomoći, na osnovu vidljivih povreda, odmah se znalo da je pretučena, a ubrzo je i izdahnula.

Osumnjičenima je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike