Bivšeg muža svoje bivše žene ubadao po glavi, vratu i ramenu, vrh noža mu ostao u lobanji: Provešće iza rešetaka sedam godina

17.05.2023

13:45

0

Autor: Mi. S.

Nikolu Nakića (36) iz Niša osuđen što je nožem pokušao da ubije vršnjaka i sugrađanina Željka Rajkovića

Bivšeg muža svoje bivše žene ubadao po glavi, vratu i ramenu, vrh noža mu ostao u lobanji: Provešće iza rešetaka sedam godina
Mesto pokušaja ubistva u niškom naselju Trošarina - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Veće Višeg suda u Nišu osudilo je Nikolu Nakića (36) iz Niša na sedam godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivšeg vanbračnog supruga svoje bivše vanbračne žene.

Nakić je oglašen krivim što je 6. juna prošle godine oko 15.30 časova pokušao nožem da ubije Željka Rajkovića (36) iz Niša, bivšeg muža svoje bivše nevenčane žene Marije M. (39).

Foto: 24sedam/M.K.
Marija M. zbog koje se dogodio krvavi obračun

Krvavi obračun odigrao se u ulici Ljubomira Nikolića ispred kuće Rajkovića. Nakić je tog dana prvo u niškom naselju Trošarina pivskom flašom polomio staklo na prozoru stana u kojem Marija M. živi sa njihovom četvorogodišnjom ćerkom, a u 15.30 sati, otišao pred kuću Rajkovića koji živi oko dva kilometra dalje.

Najpre ga je, kako je dokazano tokom suđenja, mobilnim telefonom pozvao da izađe, pa kada je Rajković  izašao ispred svoje kuće, fizički ga je napao, tako što mu je nožem “lepezom”, koji je poneo sa sobom, zadao više uboda i to po glavi, levoj strani vrata i levom ramenom pojasu, nanevši mu pritom teške telesne povrede. Tom prilikom, vrh noža se polomio i ostao u lobanji Rajkovića, pa je morao da bude izvađen operacijom.

Nakić je na suđenju priznao da je kriv, ali ne i da se događaj odigrao onako kako je opisano u optužnici, pravdajući se da je Željko prvi njega udario palicom. Rajković je pred sudom pak rekao da je sve obrnuto od onoga što je ispričao Nakić i istakao da mu je i ranije slao preteće poruke, jer je bio ljubomoran zbog Marije.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike