Kamere snimile Volša nakon Aninog nestanka: Kupuje sredstva za čišćenje i zaštitna odela, jedan kadar ledi krv (FOTO)

29.04.2023

09:00

0

Kamere su Volša snimile kako nosi crnu hiruršku masku i plave rukavice navodno kupuje ceradu, krpe, trake, još kanti, drugo zaštitno odelo, 10,8 kilograma sode bikarbone i druga sredstva za čišćenje

Kamere snimile Volša nakon Aninog nestanka: Kupuje sredstva za čišćenje i zaštitna odela, jedan kadar ledi krv (FOTO)
Copyright FOTO: QUINCY DISTRICT COURT / SCREENSHOT

Fotografije Brajana Volša na kojima se preko nadzornih kamera vidi kako kupuje sredstva za definfekciju i čišćenje, nastale neposredno nakon nestanka njegove supruge Ane, prikazane su na suđenju i to prvi put od početka procesa.

Na njima se vidi Brajana u različitim situacijama, kako kupuje sredstva za čišćenje i baca kesu za smeće u kontejner, svega nekoliko sati nakon što je Ana nestala. Tužioci tvrde da ju je on prebio nasmrt, a onda raskomadao njeno telo u podrumu njihove kuće u Masačusetsu.

Pošto je Brajan iz kuće izašao sa telefonom koji pripada najstarijem detetu, istražitelji su mogli da ga prate do prodavnice Lavs u Danversu 1. januara gde je navodno kupio više kofa zapremine pet galona, testeru za sečenje metala, pakovanje od 48 frotirskih peškira, čekić, zaštitno odelo, štitnike za cipele i 200 krpa za jednokratnu upotrebu, piše Dejli mejl.

- Snimak sa nadzorne kamere iz prodavnice kućnih proizvoda (Home Goods) u Norvelu pokazuje da je Brajan kupio tri tepiha i mirisne sveće - rekli su tužioci.

FOTO: QUINCY DISTRICT COURT / SCREENSHOT
 

Istog dana viđen u radnji Home Depot u Roklandu kako noseći crnu hiruršku masku i plave rukavice, kako plaća gotovinom. Navodno je kupio ceradu, krpe, trake, još kanti, drugo zaštitno odelo, 10,8 kilograma sode bikarbone i druga sredstva za čišćenje.

Na istom suđenju, kao mogući motiv ubistva, navedena je prevara.

U novim sudskim podnescima navedeno je da je "ubijena majka iz Masačusetsa Ana Volš provela Dan zahvalnosti u Dablinu sa misterioznim ljubavnikom oko mesec dana pre nego što ju je njen muž ubio na Novu godinu.

Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Poo
 

- Neidentifikovani ljubavnik je takođe rekao policiji da je imao aferu sa majkom troje dece već nekoliko meseci - navodi Dejli mejl.

Ana Volš, 39, izvršni direktor nekretnina iz Kohaseta, Masačusets, misteriozno je nestala 1. januara i pretpostavlja se da je mrtva, iako njeno telo nije pronađeno.

Vlasti su optužile Brajana Volša, njenog 47-godišnjeg supruga, za ubistvo prvog stepena. Policija kaže da je pronašla strašne dokaze koji ga povezuju sa zločinom, kao što su njena odeća i Gugl pretraga o tome kako da se raskomada i odloži telo koje je navodno pronađeno na Ajpedu njegovog sina, prenosi Njujork post. 

Tužioci su rekli da je svoju ženu pretukao na smrt nakon što je otkrio njenu aferu, a zatim je isekao u porodičnom podrumu. 

Brajan Volš je optužen u četvrtak u Višem sudu u Norfolku, ali je negirao krivicu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike