Brajan Volš promenio lični opis: Anin muž ne liči na sebe, u sudnici jer je pokrao svog pokojnog oca! (FOTO)

20.04.2023

17:16

0

Brajan Volš se ošišao, smršao, obrijao i ne liči na sebe, a ca prevario za oko pola miliona dolara

Brajan Volš promenio lični opis: Anin muž ne liči na sebe, u sudnici jer je pokrao svog pokojnog oca! (FOTO)
Brajan Volš ranije i danas - Copyright Profimedia/YouTube/ WCVB Channel 5 Boston

Suprug nestale Beograđanke Ane Volš, Brajan, koji je optužen da je u novogodišnjoj noći ubio suprugu, pojavio se danas u sudnici zbog optubi da je prevario svog oca Tomasa Volša za oko pola miliona dolara.

Kako su preneli američki mediji, Brajan se u sudnicu uključio putem video linka. Navodi se da je potpuno promenio lični opis i da ne liči na sebe. Ošišao se. smršao, obrijao i ne izgleda kao kad se pojavio u sudnici u januaru.

YouTube/ WCVB Channel 5 Boston
Novi izgled Brajana Volša

Obučen u narandžasto zatvorsko odelo, smirenim tonom rekao je da ne može da se izjašnjava, jer je prošlog meseca ostao bez advokata, pa je suđenje ubrzo odloženo.

- Došlo je do nesporazuma i mislim da će nastaviti da bude moj advokat. Nisam u poziciji da donosim bilo kakve odluke bez advokata. Ja sam trenutno zatvoren, nemam pristup dokumentima niti znam gde su ona - rekao je Volš.

Volšu se, da podsetimo, sudi zbog sumnje da je od oca, koji ga je zbog krađe novca isključio iz testamenta, posle njegove smrti 2018. godine ukrao i vredna umetnička dela koja je poznati doktor skupljao. Među njima su bile i slike čuvenog Salvadora Dalija, kao i Huana Miroa. Od oca je navodno ukrao i automobil, a pokušao je da proda i njegovu kuću.

YouTube/ WCVB Channel 5 Boston
Deo ukradenih stvari Tomasa Volša

Upravo zbog suđenja za prevaru, Volš je bio u kućnom pritvoru u momentu kad je nestala Ana. Optužen je kasnije da je suprugu ubio, raskomadao i ostatke bacio po bostonskim kontejnerima i deponijama.

YouTube/ WCVB Channel 5 Boston
Nakit iz kuće Tomasa Volša

Prilikom prvog pojavljivanja pred sudom po optužbama za ubistvo supruge Brajan je kratko rekao da nije kriv za Anino ubistvo. On bi, inače, pred sudom ponovo trebalo da se pojavi 27. aprila.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike