"Zvali su me Putinova ćerka, plašili su me se": Ispovest srpske starlete koja je odležala kaznu u Austriji kao narko-bos

18.04.2023

22:20

0

Autor: Mi. S.

"Advokatima su sudije rekle da sam ja mala šefica", pored ostalog priča Teodora Radojičić

"Zvali su me Putinova ćerka, plašili su me se": Ispovest srpske starlete koja je odležala kaznu u Austriji kao narko-bos
Starleta Teodora Radojičić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Starleta Teodora Radojičić osuđena je na četiri godine zatvora u Beču kao glavni narko-bos. Posle tri godine,zbog dobrog vladanja, ona je izašla na slobodu. Za medije je ispričala kako joj je bilo u zatvoru i šta je preživela tokom tog perioda.

- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, mene su najstrože osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi ubačajem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos, advokatima su sudije rekle da sam ja mala šefica. Osuđena sam na četiri godine, tri sam odležala. Nikada nisam stigla do ženskog zatvora, boravila sam u istrazi, bila sam zaključana 24 sata. Posle toga sam počela da radim u zatvoru - ispričala je u svojoj ispovesti Teodora.

Ona kaže da joj robija nije toliko teško pala kao vest o smrti bake u Beogradu Tada je mislila da neće preživeti.

Bivša učesnica rijalitija rekla je da joj posle boravka u zatvoru, takav vid šoua deluje smešno. Kako kaže, ko je bio u zatvoru i uđe u rijaliti, taj može da vrti sve oko malog prsta, i ljude i produkciju. O boravku u zatvoru još je rekla i da je zatvorenicima sa sprata delila hranu, prala veš.

- Tražila sam da mi dođe pravoslavni sveštenik, nisu dozvolili. Zvali su me Putinova ćerka. Te robijašice su me se plašile. Niko me nije pipnuo niti maltretirao. Imali su strah. Često je dolazilo do čarki unutar sobe i zato sam vodila računa da postoji red, nisam dozvolila da me bije neki narkoman, bolje onda da se ubijem nego da me maltretiraju neki muljevi - zaključila je Teodora Radojičić.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike