Tijana Ajfon izašla na slobodu: Psovala i vikala posle privođenja u SBPOK-u

02.03.2021

15:25 >> 17:41

0

Starleta je u SBPOK provela svega nekoliko sati, a na poziv je bila neljubazna i nekulturna

Tijana Ajfon izašla na slobodu: Psovala i vikala posle privođenja u SBPOK-u
Copyright Tijana Ajfon Foto: ATA Images

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, koja je zajedno sa Milicom Živanović poznatijom kao Mimi Oro, sprovedena u SBPOK, izašla je na slobodu.

Starleta je u SBPOK provela svega nekoliko sati, a na poziv je bila neljubazna i nekulturna, piše Kurir, te je i psovala i spustila slušalicu.

Danas je na saslušanje privedena i njena koleginica Milica Živanović, zvana Mimi Oro, koja je takođe povezana sa Nevoljom.

Podsetimo, starleta je danas sprovedena na ispitivanje zbog povezanosti sa ekipom Veljka Belivuka jer je navodno njen bivši verenik, Milovan Tadić Miksa, uhapšen pre mesec dana zajedno s njim. Tadić je bio šef obezbeđenja Velje Nevolje, a protiv njega se trenutno vodi sudski proces jer se tereti da je, kao šef obezbeđenja kluba, na smrt prebio Slobodana Vukića.

Tijana Ajfon je bila uhapšena u maju prošle godine, kada je utvrđeno da je ilegalno ušla u BiH, zajedno sa još dve devojke iz Beograda, koje je podsticala na pružanje seksualnih usluga za novac, na jednoj zabavi u okolini Bijeljine. U januaru ove godine priznala je krivicu i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

I starleta Mimi Oro ranije je osuđivana zbog prostitucije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike