Osumnjičeni iz Ripnja ubio školsku drugaricu svoje ćerke? Stravičan zločin šokirao Srbiju, majka ubijene ostaje u bolnici (FOTO/VIDEO)

11.04.2023

07:32

0

Autor: J. S. J.

Devojčicini ujak i baka su pušteni iz bolnice

Osumnjičeni iz Ripnja ubio školsku drugaricu svoje ćerke? Stravičan zločin šokirao Srbiju, majka ubijene ostaje u bolnici  (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Baba i ujak devojčice N. P. (16), koju je, kako se sumnja, juče ubio Stojan Ilić (38) iz Ripnja,  pušteni su kući, dok je njena majka zadržana u bolnici.

Kako navode, devojčicin ujak star 30 godina zadobio je ubod u levo rame i on je pušten kući.

Njena baba (56), koja je takođe puštena kući, ima posekotinu na desnoj slepoočnici. Majka (35) N. P. zadobila je ubod u levu lopaticu i ona je zadržana u bolnici, otkrio je izvor Telegrafa.rs.

 

Stravičan zločin dogodio se juče, a jučerašnji izveštaji kažu da je Stojan devojčicu navodno silovao, a zatim joj je naneo smrtonosne povrede nožem po vratu, grudima i stomaku

Zasada postoje dve verzije toga kako je osumnjičeni Ilić uspeo da otme devojčicu koja je, inače, vršnjakinja njegove ćerke i s njom je išla u isti razred.

Prema jednoj varijanti, on je nedaleko do njihovog doma uspeo da na prevaru namami nju i starijeg brata da uđu u kola. Posle nekoliko stotina metara tinejdžera je izbacio napolje, a devojčicu je odveo u šumu gde ju je ubio. Po drugoj priči, osumnjičeni Ilić je oteo devojčicu u kući, a u kolima je izbo nasmrt. Telo je bacio u šipražje pored puta, uz koji prolazi pruga.

Potom se vratio u kuću u kojoj je živela žrtva sa svojom porodicom i familijom i napao ukućane

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike