Detalji hapšenja beogradskog makroa (29): Devojku tukao pred detetom, zaključavao je u stanu i pretio na društvenim mrežama!

06.04.2023

11:22

0

Autor: M. B.

V. V. I. je uhapšen na Novom Beogradu

Detalji hapšenja beogradskog makroa (29): Devojku tukao pred detetom, zaključavao je u stanu i pretio na društvenim mrežama!
Ilustracija - Copyright Ilustracija/ Profimedia

V. V. I. (29) uhapšen je na Novom Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivična dela trgovina ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije.  Kao njegove žrtve navode se dve devojke od 21 i 24 godine.

 V. V. I. se sumnjiči da je vrbovao devojke zloupotrebljavajući njihovo poverenje, teške životne prilike i loše materijalno stanje. Sumnjiči se da im je iznajmljivao stanove u kojima su se odavale prostituciji bez mogućnosti da biraju klijente kojima pružaju seksualne usluge za novac.

Tukao devojku pred detetom?

Jednu od oštećenih je, kako se sumnja, primoravao da pruža seksualne usluge za novac tako što joj je oduzimao lična dokumenta, tukao je, zaključavao u stanu, objavljivao preteće, uvredljive i neistinite sadržaje na društvenim mrežama. 

Sumnjiči se da je istu devojku tukao pred njenim detetom iz prvog braka, kao i da je upućivao pretnje i njenim rođacima i prijateljima.

Jednu od devojaka je, navodno, terao i da radi dok je u ciklusu, a ako fizički nije mogla da izdrži, druga devojka je morala da dođe da joj pomogne.

Nakon operativnog rada uhapsili su ga inspektori iz Odeljenja za javni red i mir.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike