Tri dana bila konobarica, pa je naterali na prostituciju sa većim brojem muškaraca: Srpkinja i Crnogorac imali jeziv plan!

15.03.2023

23:36

0

Autor: Mi. S.

Polovinu novca koji su muškarci plaćali za seksualne usluge uzimao je D. L., vlasnik ugostiteljskog objekta

Tri dana bila konobarica, pa je naterali na prostituciju sa većim brojem muškaraca: Srpkinja i Crnogorac imali jeziv plan!
Ilustracija - Copyright Profimedia Pixabay

Viši sud u Bijelom Polju odredio je jednomesečni pritvor D. L. iz Bijelog Polja i državljanki Srbije A. M. (23) koji su osumnjičeni za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji. Oni su, kako je saopšteno, imai plan po kojem su devojke i žene terali na odnose sa muškarcima.

D. L. je, kako se sumnja, od januara do 31. decembra prošle godine, u objektu koji je držao u zakup i od 31. decembra prošle do 11. marta ove godine, u ugostiteljskom objektu u svom vlasništvu, zajedno sa A. M. navodio na prostituciju šest državljanki Srbije. On je sa većim brojem muškaraca ugovarao seksualne usluge za novac, od kojeg su polovinu uzimali osumnjičeni.

Prema navodima zahteva za sprovođenje istrage, D. L. i A. M. su u prvoj polovini januara ove godine, vrbovali žensku osobu iz Srbije, iskorišćavajući njenu tešku materijalnu situaciju. Prevezli su je 17. januara automobilom do Bijelog Polja uz dogovor i obećanje da će u ugostiteljskom objektu u vlasništvu D. L. raditi kao konobarica za mesečnu platu od 600 evra i obezbeđen smeštaj.

Kao konobarica je radila tri dana, a tada joj je D. L. oduzeo lične isprave i rekao joj da više ne može da radi kao konobarica, već da mora da se bavi prostitucijom, kako bi otplaćivala navodne troškove koje je on imao zbog njenog prevoza. Zato su je osumnjičeni predali većem broju muškaraca radi pružanja seksualnih usluga za novac. Polovinu novca koji su muškarci plaćali za seksualne usluge uzimao je D. L.

Kako se navodi, devojka je pružala seksulne usluge većem broju muškaraca, sve dok nije uspela da pobegne iz objekta.

Bijelopoljac i državljanka Srbije osumnjičeni su i za produženo krivično delo posredovanje u prostituciji, za koje je zakonom propisana novčana ili kazna zatvora do dve godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike