"Uroš je dobar otac, ne drži je u kupatilu": Majka devojčice koju je otac držao zatočenu se pojavila ispred zgrade i šokirala izjavom!

28.03.2023

16:00

0

Autor: M. B.

Od kada sam čula ovo tresem se i plačem, rekla je majka devojčice

"Uroš je dobar otac, ne drži je u kupatilu": Majka devojčice koju je otac držao zatočenu se pojavila ispred zgrade i šokirala izjavom!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ispred zgrade na Zvezdari iz koje je spasena osmogodišnja devojčica koju je, kako se sumnja, u stanu godinama držao zatočenu njen otac Uroš Pašajlić, danas se pojavila majka devojčice Nevena T.

I povrh činjenice da je dete pronađeno u kadi, neuhranjeno, Nevena je stala u Uroševu odbranu i navela da je on "fenomenalan otac", a za sve je okrivila njegovu sadašnju partnerku, nazvavši je pogrdnim rečima.

- Uroš nije takav. On je dobar otac. Videla sam moje dete preko web poziva. On je ne drži u kupatilu. Od kada sam čula ovo tresem se i plačem. Molim vas ostavite me na miru. Ja sam psihički bolesnik i mojoj ćerki je bolje da ocem - rekla je Nevena, preneo je Informer.

Prvi osnovni sud u Beogradu saopštio je da je tužbom Centra za socijalni rad 2016. godine traženo da se Nevena T. potpuno liši roditeljskog prava, a Uroš Pašajlić delimično u odnosu na njihovu maloletnu ćerku L. P.

Pravosnažnom presudom koja je doneta 2018. godine Nevena T. je delimično lišena roditeljskog prava, dok je zahtev Centra u odnosu na oca odbijen.

Iz suda su naveli da navedenom presudom devojčica nije poverena ocu na samostalno vršenje roditeljskog prava, a da iz obrazloženja presude proizilazi da je rešenjem Gradskog centara za socijalni rad-Odeljenje Palilula od 13.07.2016. godine maloletnoj L. P. priznato pravo na smeštaj u ustanovu za zaštitu odojčadi, dece i omladine.

Podsetimo, jeziv slučaj zanemarivanja deteta otkriven je u petak, nakon što je Ivana L. došla u policijsku stanicu na Paliluli sa polomljenim nosem i masnicama ispod oka i prijavila svog nevenčanog supruga Uroša Pašajlića za nasilje, kao i da drži svoju ćerku godinama zaključanu u stanu na Zvezdari.

Policajci su odmah reagovali i devojčicu pronašli neuhranjenu u kadi, nakon čega je pregledana u bolnici. Brigu o njoj je preuzelo Prihvatilište za decu. 

Za Pašajlićem je raspisana potraga. Komšije tvrde da su ga sinoć oko ponoći videli u blizini zgrade.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike