Nasilnik sa Zvezdare koji je držao zatočenu ćerku (8) vozi crveni "krajsler": Automobil na parkingu, policija traga za Urošem!

27.03.2023

23:17

1

Mnogi od stanara nisu ni znali da Pašaljić ima ćerku, jer devojčicu nikad nisu videli

Nasilnik sa Zvezdare koji je držao zatočenu ćerku (8) vozi crveni "krajsler": Automobil na parkingu, policija traga za Urošem!
Zgrada u kojoj se dogodilo nasilje nad detetom - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Uroš Pašaljić (38), osumnjičen da je godinama držao u zatočeništvu ćerku L. P. (8) i da je pretukao nevenčanu suprugu i dalje izmiče policiji koja za njim intenzivno traga. On je, kako su ispričale komšije iz zgrade u Mirijevu u kojoj se dogodilo zlostavljanje, jednom u tri meseca dolazio u stan, kako bi doneo kese sa namirnicama iz prodavnice. Uvek je dolazio crvenim automobilom "krajsler", koji od petka stoji parkiran ispred zgrade u Mirijevu.

On je osumnjičen da je počinio krivično delo nasilje u porodici, krivično delo protivpravno lišenje slobode nevenčane supruge, kao i krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletne losobe i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

24sedam/Katarina Mihajlović
Stan u kome se dogodilo nasilje zapečaćen

- Viđali smo ga u tim kolima, došao bi jednom u tri meseca i doneo kese iz prodavnice. Od kad se sve ovo desilo, automobil nije pomerao sa parkinga, pa pretpostavljamo da je pobegao pešice ili ga je neko odvezao - rekao je jedan od komšija.

Komšije tvrde da je Pašaljić iznajmljivao stan i da dugo tu živi. Mnogi od stanara nisu ni znali da on ima ćerku, jer devojčicu nikad nisu videli.

- Primetili smo da slabo plaća račune, ima veliki dug za struju, a čitav stan je zapušten, stvari su razbacane unutra, smeće je na sve strane i strašno smrdi - ispričale su komšije.

Mala L. P.  je jedno vreme provela u Prihvatilištu za decu u Zvečanskoj ulici, jer je utvrđeno da su joj i otac i majka zavisnici od narkotika. Ocu je, ipak, pre pet godina odlukom suda dodeljeno starateljstvo i od tada je jadna devojčica živela u najužasnijim uslovima.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike