Ovo je Ivana zbog koje je iz zatočeništva spasena devojčica na Zvezdari: Sa Urošem koji joj je polomio nos nasmejana na slikama (FOTO)

28.03.2023

12:18

3

Autor: M. B.

Uroš Pašajlić je sa Ivanom L. u vezi tri i po godine

Ovo je Ivana zbog koje je iz zatočeništva spasena devojčica na Zvezdari: Sa Urošem koji joj je polomio nos nasmejana na slikama (FOTO)
Uroš Pašajlić zatočio i dete i partnerku - Copyright Facebook/Facebook/Urosh

Policija i dalje traga za Urošem Pašajlićem, koji se sumnjiči za jezivo dugogodišnje zanemarivanje deteta na Zvezdari, a koje je otkriveno pre nekoliko dana, nakon što je njegova nevenčana supruga Ivana L. došla u policijsku stanicu na Paliluli sa slomljenim nosem i modricama ispod očiju i prijavila ga za nasilje, ali i navela da on godinama u stanu drži zaključanu svoju osmogodišnju ćerku!

Facebook/Facebook/Urosh
Ivana L. i Uroš Pašajlić

Ivana L. je u policiji ispričala da ju je Uroš 19. marta udario glavom u nos i da je tako zadobila prelom, ali da ona nekoliko dana nije smela da izađe iz stana jer se plašila za svoj život.

Ivana je tada policajcima izjavila da Uroš ima dete iz prvog braka, koje godinama drži zaključano u stanu na Zvezdari u ulici Ružice Sokić.

Navodno je policajcima rekla da dete nije videlo belog dana, kao i da je moraju spasiti, jer će u suprotnom umreti.

Policija je nakon njenih reči odmah reagovala, došla do Uroševog stana, obila vrata i tamo zatekla užas - neuhranjena i zapuštena devojčica je bila u kadi.

Jedan komšija ispričao je za 24sedam da se iz kupatila u Uroševom stanu čulo zapomaganje i da ga je u poslednje tri godine tri puta prijavljivao policiji, koja je dolazila ispred njegovog stana, ali da im on nije otvarao vrata.

Facebook/Facebook/Urosh
Uroš Pašajlić

Brigu o devojčici je preuzelo Prihvatilište za decu, nakon što je primljena u bolnicu. 

Devojčica je, inače, od rođenja je pod kontrolom socijalnih službi, a jedno vreme je provela u Prihvatilištu za decu u Zvečanskoj ulici, jer je utvrđeno da su joj i otac i majka zavisnici od narkotika. Ocu je, ipak, pre pet godina odlukom suda dodeljeno starateljstvo, nakon što su veštaci utvrdili da je za to podoban.

Uroš je na svojim društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije sa pretučenom Ivanom, na kojima poziraju nasmejani. Objavio je da je sa Ivanom u vezi od 7. novembra 2019. godine.

Osumnjičeni Pašajlić se nalazi u bekstvu i policija traga za njim zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela - nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje maloletnog lica, kao i neispunjavanje porodičnih obaveza.

Mediji su preneli da je on bio privođen zbog nasilja u porodici pre osam godina.

MUP
Uroš Pašajlić

MUP je danas objavio njegovu fotografiju i zamolio građane da, ukoliko ga prepoznaju sa fotografije, ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike