Očuh iz pakla ide na posmatranje: Dvogodišnju devojčicu tukao do smrti, majka ćutala!

10.03.2023

15:19

0

Ispitani svedoci, čeka se još zapisnik sa obdukcije

Očuh iz pakla ide na posmatranje: Dvogodišnju devojčicu tukao do smrti, majka ćutala!
Miloš N. osumnjičen za smrt deteta - Copyright Printscreen/Facebook/M.N

M. N. koji je osumnjičen da je u Zaječaru do smrti tukao svoju dvogodišnu pastorku biće prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu na neuropsihijatrijsko veštačenje.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru rečeno je da su ispitani predloženi svedoci, te da još čekaju da im se dostavi zapisnik o izvršenoj obdukciji od strane veštaka Zavoda za sudsku medicinu Niš. 

Kada je reč o ispitivanju svedoka u predistražnom postupku koji se vodi pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Zaječaru protiv detetove majke J. T., osumnjičene da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, pred ovim tužilaštvom je obavljeno ispitivanje do sada svih planiranih svedoka.

Očekuje se ispitivanje predstavnika Centra za socijalni rad u Zaječaru, a ukoliko se ukaže potreba, ispitaće se naknadno i drugi svedoci.

M. T. se sumnjiči da je u iznajmljenom stanu u Zaječaru više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge J.T., i teško je povredio. Dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde je uprkos naporima lekara da je spasu, podlegla povredama.

Majka dvogodišnje devojčice je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug u više navrata tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike