Sahranjena mala Petra koju je očuh zverski ubio u Zaječaru: Devojčicu na večni počinak ispratili porodica i rođaci

23.02.2023

14:01

0

Preliminarni rezultati obdukcije tela dvogodišnje Petre pokazali su juče da je dete imalo bezuslovne smrtonosne povrede glave i rascep jetre

Sahranjena mala Petra koju je očuh zverski ubio u Zaječaru: Devojčicu na večni počinak ispratili porodica i rođaci
Ilustracija - Copyright Profimedia

Malenu Petru Vladulović, koju je u utorak po podne u Steljačkoj 15 u Zaječaru udarcima usmrtio očuh Miloš N. (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca, na poslednji počinak ispraćaju porodice i rođaci.

Devojčica će biti sahranjena na mesnom groblju u Grljanu kod Zaječara, selu u kojem je do pre četiri meseca živela sa majkom Jelenom, ocem Nemanjom, bratom i sestrom Dušanom i Dunjom i dedom Nebojšom.

U dvorištu Vladulovića, međutim, nikome nije do priče i ne žele novinare. Kažu da malu žele dostojno da isprate na večni počinak.

Printscreen/RTS/Facebook/M.N
 

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru počelo je saslušanje majke devojčice, Jelene T. (23) koja se tereti da iako je znala da njen novi izabranik Miloš N. tuče njeno dete, nije prijavila policiji, ali ni socijalnim službama pod čijim je patronatom porodica od kad se Jelena prvi put porodila kao maloletnica. Jelena se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

I u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru počelo je saslušanje Miloša N. osumnjičenog da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom. 

Preliminarni rezultati obdukcije tela dvogodišnje Petre pokazali su juče da je dete imalo bezuslovne smrtonosne povrede glave i rascep jetre. Očekuje se da budu završene i ostale analize i da u nadležna tužilaštva stigne pisani zapisnik nakon obdukcije u vidu veštačenja sa mišljenjem i zaključkom od strane veštaka Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Podsetimo, malu Petru Vladulović nasmrt je pretukao očuh Miloš N. iz okoline Vlasotinca, koji je uhapšen i osumnjičen za krivično delo nasilja u porodici sa smrtnim ishodom. Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu Jelenu T. iz okoline Zaječara, zbog sumnje da je počinla krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike