"Anđeosko lice moje unučice uništile su modrice i udarci monstruma": Deda nije dozvolio snaji da prisustvuje sahrani deteta!

24.02.2023

12:43

3

Autor: Lj.K.

J. T. sa lisicama na rukama dovedena na grob kad se sva rodbina razišla

"Anđeosko lice moje unučice uništile su modrice i udarci monstruma": Deda nije dozvolio snaji da prisustvuje sahrani deteta!
Miloš N. i J. T: uhapšeni posle ubistva deteta - Copyright Printscreen/Facebook/M.N

Dvogodišnja devojčica iz Zaječara, koju je očuh Miloš N. usmrtio batinama, sahranjena je juče, a prema rečima njenog dede, obukli su je u belo i ispratili u belom kovčegu. Nisu dozvolili devojčicinoj majci J. T., koja je uhapšena zbog zanemarivanja i zlostavljanja deteta, da je policija dovede na sahranu. Grob zverski ubijenog deteta u pratnji policije ipak je posetila kada su se svi razišli.

- Zvali su nas iz policije i pitali da li mogu da dovedu majku, koja je u pritvoru. Odlučno smo odbili. Rekli smo - nek dođe na grob, to niko ne može da joj zabrani, ali kada svi odemo sa sahrane. Vraćajući se, ugledali smo na raskrsnici jedan policijski "punto" i maricu. Tu je čekala moja bivša snajka da se raziđemo, i onda su je doveli na grob njenog deteta – kaže nam deda devojčice N. V.

Kako je naveo, nedužno dete ispraćeno je u belom.

- Obukli smo joj sve novo, u belo, kao anđela, jer je to i bila. Ali njenu dečju lepotu uništile su crne modrice po licu koje su se videle, i zgrušana krv. Monstrum ju je zverski pretukao – skrhano kaže deda.

Ubici devojčice preti doživotna kazna zatvora, dok je maksimalna kazna koju bi majka dobila zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje deteta, tri godine zatvora.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike