Detalji tragedije kod Bačke Topole: Dvoje dece stradalo, a dvoje uspelo da pobegne iz požara! Mališan pokušao da upali vatru u šporetu?

07.03.2023

09:32

2

Autor: Lj.K.

Požar je lokalizovan u 08.43 časova, nakon čega su iz kuće izvučena tela stradalih mališana

Detalji tragedije kod Bačke Topole: Dvoje dece stradalo, a dvoje uspelo da pobegne iz požara! Mališan pokušao da upali vatru u šporetu?
Vatrogasci i policija na terenu Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U požaru koji je jutros izbio u jednoj kući u Staroj Moravici kod Bačke Topole, dvoje dece je stradalo, a prema prvim informacijama, dvoje mališana uspelo je da pobegne iz buktinje i da se spase.

Dvoje nastradalih je uzrasta od jedne i tri godine.

Prema još nepotvrđenim saznanjima, požar je izbio kada je jedan od mališana pokušao da upali vatru na šporetu.

Vatra je buknula u 08.20 časova, a utvrđeno je da je stihija zahvatila tri prostorije na stambenom objektu. Požar je lokalizovan u  08.43 časova, nakon čega su izvučena dva tela dece.

Podsetimo, u požaru koji je u nedelju ujutro buknuo u jednoj stambenoj zgradi u Novom Pazaru, stradalo je četvoro dece na spavanju, uzrasta od šest meseci do 4 i po godine. Iz bukitnje su spaseni njihovi roditelji, međuitm otac mališana nalazi se u teškom stanju jer je na više od polovine tela zadobio opekotine trećeg i četvrtog stepena, kao i oštećenje disajnih puteva, zbog čega je prebačen u Klinički centar u Beograd.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike