Novi detalji tragedije u Novom Pazaru: Majka mališana koji su stradali u požaru će biti transportovana u Beograd na lečenje

06.03.2023

15:17

0

Autor: M. B.

Nastradala deca danas su sahranjena

Novi detalji tragedije u Novom Pazaru: Majka mališana koji su stradali u požaru će biti transportovana u Beograd na lečenje
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Majka četvoro dece koja su stradala u požaru u Novom Pazaru, Amra A., biće transportovana na dalje lečenje u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u Beogradu.

Šefćet Hajrović, načelnik Odelenja hirurgije Opšte bolnice u Novom Pazaru u kojem se majka nastradale dece nalazi, rekao je za Novosti da je ona hirurški dobro i da nema razloga da bude u toj bolnici. 

Konzilijum lekara, u kome je bio i psihijatar, doneo je odluku da se Amra transportuje na neuropsihijatrijsku kliniku u Beogradu.

Komšija ove porodice su za Amru rekao da je ona bila najbolji student na medicini, ali nije još uvek završila za doktora i da misli da je to ostavila po strani zbog dece.

Njen otac naveo je da je fakultet ostavila nakon što je na internetu upoznala muža, za kog se udala pre šest godina.

Nastradala deca danas su sahranjena, a njihova majka Amra, kako je rekao njen otac, nije svesna šta se dogodilo.

Otac dece Abdulrahim A. juče je sa teškim opekotinama i oštećenjima disajnih puteva transportovan u Beograd. Amrin otac naveo je da on u teškom stanju i da je pitanje da li će preživeti.

Očevici tragedije su ispričali da je on živ goreo dok je pokušavao da otvori vrata terase kako bi došao do svoje dece da ih spase, što nažalost nije uspeo, nakon čega je sam skočio sa terase.

Mladi policajac Arslan Arslanović se popeo uz merdevine, razbio sekirom prozor i izneo decu ali njima nažalost, nije bilo spasa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike