Sestre koje su ubijene na Bežanijskoj kosi sahranila opština: Goran jednu izbo nožem, a drugu izudarao po glavi, pa se ubio

01.03.2023

10:42

0

Autor: M. B.

Stan sestara je obijen i tela su otkrivena nakon što je komšinica koja je bila bliska sa jednom od njih navela da je nema danima

Sestre koje su ubijene na Bežanijskoj kosi sahranila opština: Goran jednu izbo nožem, a drugu izudarao po glavi, pa se ubio
Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Rođene sestre Jelisaveta (76) i Gordana (78) Đ. - koje je sredinom januara u stanu u beogradskom naselju Bežanijska kosa, kako se sumnja, ubio Goran Đ. (37), koji je potom izvršio samoubistvo - sahranjene su 27. februara na groblju Zbeg.

Mediji su preneli da se niko od članova porodice ubijenih sestara prethodnih mesec dana nije javio u JKP "Pogrebne usluge" kako bi preuzeo brigu o njihovoj sahrani, te su sahranjene o trošku opštine.

Podsetimo, tela sestara pronađena su 21. januara u njihovom stanu u Ulici Marka Pola. Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi. Utvrđeno je da je Jelisaveta izbodena, a Gordana ubijena udarcima po glavi.

Njihov stan je obijen i tela su otkrivena nakon što je komšinica koja je bila bliska sa jednom od sestara navela da je nema danima.

Pet dana kasnije, 26. februara, na parkingu u istom naselju, pronađeno je telo Gorana Đ. (38) sa prostrelnom ranom na glavi. Pored njega je bilo oproštajno pismo.

Printscreen/Facebook/Goran Djokic
Goran Đ. se ubio nekoliko dana nakon ubistva Jelisavete i Gorane

- Neno moja, ne mogu više da izdržim. Plačem za svim što sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno - navodno piše u oproštajnom pismu.

Pronađeni su i brojni dokazi koji su ukazivali na to da je on ubica. Njegov DNK bio je ispod noktiju žrtava, utvrđeno je da je podizao novac sa platne kartice jedne od sestara i znao njen PIN, a bazne stanice mobilne telefonije pokazale su višestruko preklapanje njegovog telefona i telefona koji je ukrao od jedne od žena.

Goran je sahranjen 31. januara na Novom bežanijskom groblju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike