Ubijene sestre nema ko da sahrani! Decu nemaju, a niko od rođaka se nije javio niti došao posle tragedije

24.01.2023

11:53

0

Autor: J. S. J.

Jedna je zatečena sa jastukom preko glave, dok je druga bila u lokvi krvi

Ubijene sestre nema ko da sahrani! Decu nemaju, a niko od rođaka se nije javio niti došao posle tragedije
Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78) koje su nađene mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, prema rečima komšija, nema ko da sahrani.

Starice su nađene mrtve u subotu oko 13 sati u Ulici Marka Pola u beogradskom naselju Bežanijska kosa, gde je policija obila vrata stana na poziv Jelisavetine prve komšinice koja je nije videla ni čula danima.

Jedna je zatečena sa jastukom preko glave, dok je druga bila u lokvi krvi.

- Policija od subote dežura ispred vrata stana, jer još nisu gotovi rezultati obdukcije koja će pokazala da li su ubijene ili je u pitanju nešto drugo, mada sve ukazuje na zločin. Otkako se ovo desilo, niko od njihovih rođaka ili familije nije dolazio, niti je pitao za njih, jer one nemaju dece, a muževi su im umrli, pa tako danima niko nije ni dolazio da se raspita - kažu komšije za "Kurir".

Koristoljublje motiv?

 

Jelisaveta Đ., koja je bila vlasnik stana na Bežanijskoj kosi u kome je u poslednjih pet godina živela sa sestrom Gordanom, nedavno je navodno prodala kuću i imala je novac od prodate nekretnine. Istražitelji veruju da je neko znao da sestre poseduju novac, pa je skovao plan da ga se dočepa.

O kome je tačno reč za sada može samo da se nagađa, ali se sumnja da je reč o osobi koja je sestrama bila bliska, jer se one nisu hvalile time da su prodale kuću.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike