Otac ubice sestara smogao snage da održi govor na Goranovoj sahrani: "Ne znam gde sam zakazao kao roditelj, pozdravi brata"

31.01.2023

12:40

0

Autor: Lj.K.

Tela sestara pronađena su na Svetog Jovana 20. januara, a Goran je bio blizak sa jednom od njih

Otac ubice sestara smogao snage da održi govor na Goranovoj sahrani: "Ne znam gde sam zakazao kao roditelj, pozdravi brata"
Goran Đokić ubio dve sestre pa izvršio samoubistvo - Copyright Printscreen/Facebook/Goran Djokic

Na Novom bežanijskom groblju danas je sahranjen Goran Đokić, koji je usmrtio dve starice, sestre Jelisavetu (76) i Gordanu Đ. (78), pa nakon nekoliko dana izvršio samoubistvo.

Goran, čije je telo nađeno na parkingu u automobilu na Bežanijskoj kosi, sahranjen je pored brata Predraga, koji je poginuo pre nekoliko godina.

Njihov otac, slomljen zbog tragedije koja ga je zadesila - da mu sin izvrši dvostruko ubistvo, te da potom digne ruku na sebe - smogao je snage da na grobovima svoje dece kaže: "Ne znam gde sam zakazao kao otac, ali negde sigurno jesam."

- Ako me čuješ, pozdravi mi Peđu, voleće vas tata obojicu dok je živ - rekao je, kako piše Kurir, uplakani otac.

Tela sestara pronađena su na Svetog Jovana 20. januara, a Goran je bio blizak sa jednom od njih, Jelisavetom, sa kojom se upoznao u staračkom domu. Često je, prema navodima komšija, navraćao kod njih u stan. Inače, one su pre izvesnog vremena prodale jednu nekretninu. Nakon zločina, Goran je sa njihove kreditne kartice podigao milion dinara.

Ostavio je iza sebe suprugu i dvoje dece, kojoj je napisao oproštajno pismo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike