Goran Đ. se ubio dok je bio na poternici? Isplivali dokazi da je presudio ženama na Bežanijskoj kosi

01.02.2023

12:02

0

Poklopio se DNK, ali i broj kartica i telefona

Goran Đ. se ubio dok je bio na poternici? Isplivali dokazi da je presudio ženama na Bežanijskoj kosi
Goran Đokić ubio dve sestre pa izvršio samoubistvo - Copyright Printscreen/Facebook/Goran Djokic

Goran Đ. (38) koji je ubio dve sestre, Jelisavetu (76) i Gordanu (78) Đ. na Bežanijskoj kosi, a potom oduzeo sebi život 28. januara, ostavio je niz tragova koji su ukazivali na to da je on ubica.

Naime, podnokatni sadržaj sa prstiju na rukama pokazao je da su se nesrećne žene branile, a DNK tog sadržaja poklapa se sa DNK uzorkom Gorana Đ.

Bazne stanice mobilne telefonije pokazale su višestruko preklapanje njegovog telefona i telefona koji je ukrao od jedne od žena.

Printscreen/Facebook/Goran Djokic
 

On je koristio platnu karticu jedne od žena na bankomatima na kojima je podizao novac, znao je i PIN, a snimci sa kamera na bankomatima su skinuti, piše Blic.

Nakon analize DNK i potvrde sa Biološkog fakulteta, osumnjičeni za ubistvo dve nesrećne žene je identifikovan i za njim je bila raspisana potraga.

U međuvremenu je Goran izvršio samoubistvo.

Pre samoubistva ostavio pismo 

Oproštajno pismo pronađeno je u automobilu gde je pronađeno telo Gorana Đ., a veče pre samoubistva proveo je u kafani.

- Neno moja ne mogu više da izdržim. Plačem za svim sto sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše devojčice. Sve vas volim puno - piše u oproštajnom pismu, prenose mediji.

Podsetimo, policija je 28. januara obila vrata stana nakon insistriranja Jelisavetine prve komšinice koja je nije videla ni čula danima. Inspektori su zatekli jezivu scenu nakon što ih je posle obijanja vrata dočekao smrad. Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi.

Stan u kojem su nađena tela, pripada Jelisaveti, a njena sestra Gordana je dve godine živela kod nje, otkako je Jelisaveti preminuo muž.

- Njih dve su u novembru prodale vikendicu negde u Srbiji. Koliko su para uzele ne znamo, ali vreovatno nekoliko desetina hiljada evra - ispirčao je ranije izvor medija i dodao da je ubica neko ko je znao da one kod sebe imaju.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike