Jezivo svedočenje: "Goksi sam legao, a Belivuk ga rešio udarcem sekirom!" Bojovićevom kumu poručili - "Tik-tak, ti si sledeći"

24.02.2023

09:06

1

Autor: Lj.K.

Svedok okrivljeni Bojan Hrvatin govori o stravičnim likvidacijama klana Veljka Belivuka

Jezivo svedočenje: "Goksi sam legao, a Belivuk ga rešio udarcem sekirom!" Bojovićevom kumu poručili - "Tik-tak, ti si sledeći"
Veljko Belivuk i Marko Miljković i kuća u Ritopeku - Copyright MUP/Estock

Svedok saradnik Bojan Hrvatin nastavio je da za govornicom Specijalnog suda govori sve što zna o krvavim likvidacijama klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića čiji je "vojnik" bio sve dok nije sklopio sprazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom.

Hrvatin danas govori o brutalnom ubistvu navijača Gorana Veličkovića Goksija, koga je on lično namestio da ga klan otme, a potom i likvidira u "kući strave" u Ritopeku.

- Stali smo kod toga kada su se Belivuk i Miljković vratili da likvidiraju pokojnog Gorana. Posle dva sata su se vratili, Miljković mi je rekao da je Goran, kada je shvatio da je došao taj trenutak, sam legao na zemlju i da ga je Belivuk jednim udarcem sekirom "rešio". Pitali su me da li mu je neko slao poruke na Skaj, rekao sam da jeste. Koraću je poslao poruku, sliku Gorana, gde mu je na leđima pisalo "Korać p*čka", a onda je obrisao. Posle mu je poslao poruku: "Tik-tak, tik-tak, ti si sledeći", posle čega ga je Korać blokirao - rekao je Hrvatin.

Objasnio je i da zna da je Miljković sa Veličkovićevog aparata pisao navijaču Kimiju.

Kako je naveo, Belivuk mu nije rekao koliko će novca dobiti za otmicu Veličkovića, ali mu je Marko Budimir rekao da će dobiti 20.000.

- Sutradan mi je na stadionu dao 10.000 evra, a rekao je da će ostalih 10.000 evra dati ostalima koji su učestvovali, i ja sam se složio - rekao je Hrvatin.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike