Najluđe hapšenje policije u Zaječaru: Porođaj krenuo dok su je privodili, a evo zašto je prethodno pobegla iz bolnice u Beogradu!

19.02.2023

23:15

0

Autor: Mi. S.

Žena prevozila ilegalni duvan, a kad je policija zaustavila morali da joj pomognu da izađe iz vozila

Najluđe hapšenje policije u Zaječaru: Porođaj krenuo dok su je privodili, a evo zašto je prethodno pobegla iz bolnice u Beogradu!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački MUP Srbije Pixabay

Nesvakidašnje hapšenje koje se i danas prepričava u Zaječaru, odigralo se pre nekoliko godina, a osumnjičena je na kraju prevezena u bolnicu.

Zaječarska policija tada je dobila dojavu da jedan automobil prevozi ilegalni rezani duvan bez akciznih markica. Policajci su napravili zasedu i čekali. Kad se automobil pojavio, odmah su ga zaustavili. Vozilom je upravljala žena iz Šapca stara oko 30 godina.

Tražili su joj isprave koje im je dala, a jedan od policajaca je u gepeku njenog automobila pronašao 120 kilograma rezanog duvana bez dozvole.

Ženi su odmah rekli da izađe iz auta, kako bi je priveli. Kada je otvorila vrata, oni su zanemeli od šoka, a ona je bezuspešno pokušavala da izađe iz vozila. Ispostavilo se da je trudna i da joj je stomak do zuba. Niko od policajaca, dok su vrata bila zatvorena, nije video da je ona trudna.

Pomogli su joj da izađe iz auta i shvatili da ona ima trudove. Odvezli su je hitno u bolnicu, gde se porodila ubrzo po prijemu. Saznali su tada da je ona već bila u bolnici u Beogradu, jer je trebalo uskoro da se porodi, ali je pobegla iz bolnice i duvan vozila gotovo do Zaječara.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike