Počelo suđenje decenije: Goran Džonić vezan lisicama doveden u sud! Prošao pored Šojke kojoj je ubijena cela porodica! (FOTO/VIDEO)

22.02.2023

11:50

1

Autor: Maja Kostić

Goran Džonić optužen na trostruko ubistvo bliskih rođaka

Počelo suđenje decenije: Goran Džonić vezan lisicama doveden u sud! Prošao pored Šojke kojoj je ubijena cela porodica! (FOTO/VIDEO)
Goran Džonič doveden u sudnicu - Copyright 24sedam/M.K.

U Višem sudu u Nišu danas je počelo suđenje decenije za trostruko ubistvo porodice Đokić, koja je svirepo likvidirana u selu Moravac krajem septembra 2021. godine.

Za ovaj nezapamćeni zločin tereti se njihov blizak rođak Goran Džonić koji je danas iz pritvora doveden u sud vezan lisicama! Dok ga je sudska straža sprovodila do sudnice, Džonić je prošao pored Šojke Đokić, majke, bake i svekrve koja je bezumnim činom krvnika ostala bez svojih najvoljenijih.

Na ulasku u sudnicu, ožalošćena starica je detaljno pretresena zbog bojazni da bi iz osvete mogla povrediti optuženog, koji je inače, živeo u porodičnoj kući udaljenoj od njene na samo dvadesetak metara.

Smatra se da je Džonić familiju Đokić likvidirao iz koristoljublja jer je na imanju njegovog sina Stefana pronađeno preko 40.000 evra za koje se veruju da su ukradeni od Đokića koji je u Aleksincu držao menjačnicu.

Takođe, Džoniću se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 Porodica Đokić - Goran (57), Gordana (56) i njihova ćerka Lidija nestali su 26. septembra 2021. godine.

Njihova spaljena tela pronađena su šest dana kasnije, a dvadesetak dana nakon zločina uhapšen je žrtvin brat od tetke, Goran Džonić, njegovi sinovi Stefan i Milan i braća Aleksandar i Kostadin Milošević iz Moravca koje je Džonić naveo kao saučesnike.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike