Bože, da ih izgubim sve zbog prokletih para: Baka Stojanka za 24sedam - godinu dana posle svirepog ubistva porodice Đokić (FOTO)

26.09.2022

14:42

0

Autor: Maja Kostić

Pre dva dana je održan parastos na žitkovačkom groblju, okupila se familija, zatim rođaci i prijatelji ove nedužno stradale porodice

Bože, da ih izgubim sve zbog prokletih para: Baka Stojanka za 24sedam - godinu dana posle svirepog ubistva porodice Đokić (FOTO)
Stojanka Đokić (2) - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Stojanka Đokić, koja je pre tačno godinu dana ostala bez sina Gorana (57), snaje Gordane (56) i unuke Lidije (25), pošto ih je, kako se sumnja, ubio i spalio njihov rođak iz sela Moravac kod Aleksinca Goran Džonić, otvorila je dušu i novinarima ispričala da teško podnosi dane bez svojih najmilijih.

- Moj Goran je mnogo voleo da ima čista kola i u dvorištu ih je često prao. Ovaj (Goran Džonić) je mog Gorana zvao Rašo. Odavno ga je tako zvao. I onda, prolazi tu i kaže mu: "Ajde Rašo, ta tvoja kola, samo ih lickaš". A moj sin mu odgovara: "Pa, volim da su mi kola čista". Čak mislim da je prošao i dok smo pili kafu, tog dan kada ih je ubio, nedelja je bila. I mislim da je jedna osoba iz njegove porodice znala šta se dogodilo. Ne pre ubistva, nego posle - priča za 24sedam ova žena, koja je ostala bez cele pordice.

Pre dva dana je održan parastos na žitkovačkom groblju, okupila se familija, zatim rođaci i prijatelji ove nedužno stradale porodice.

Đokić su pre tačno godinu dana bezbrižno sedeli kod baka Šojke gde su joj pomagali oko zimnice, ne sluteći da se njihov rođak sprema da učini nezapamćen zločin. 

- Da mi je samo moju Liku ostavio, moju unuku, samo da mi je ona živa. Bože, da izgubim sve zbog prokletih para i to svojih para. Šta mogu da kažem posle godinu dana? Ono moje pile, ono zlato da mi ubije što mrava nije zgazila. Moj Goran je svakom pare pozajmio i davao ko zna sve kome. Nikom se nije zamerao. Suđenje još nije ni počelo, bez obzira što je godinu dana prošlo. Laže ih Goran Džonić, mota ih. I policiju i tužioca vrti oko malog prsta, sve im pogrešne tragove davao. Tako tada, tako i sada - priča baka Šojka i dodaje da kobne noći, kada je poslednji put videla žive svoje najmilije i kada ih je poslednji put ispratila, nije primetila nikog sumnjivog oko njihove kuće.

24sedam/Maja Kostić
 

- Moj Goran bi teško stao nekom nepoznatom da ga poveze i to usred noći. On je prevaren. Bio je povređen u nogu tog dana kad je bio kod mene, rekla sam mu da odmara - priča ona i kaže da je jedino brat mogao da ga natera da ga poveze negde tako kasno. 

- Džoniću se kao pokvario motor, pa je zamolio mog sina da ga poveze i tako ga je odveo u smrt. Ne mogu da verujem, Džonić je celo leto dolazio kod nas u dvorište, na kafu - očajna je Stojanka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike