Misterija skeleta bez glave pronađenog na njivi kod Niša traje četiri meseca: Nije Slaviša Milić, a ko je?

16.02.2023

23:15

0

Autor: Mi. S.

Skelet na njivi je misterija, ali postavlja se pitanje gde je Slaviša Milić, a to želi da zna i njegova porodica

Misterija skeleta bez glave pronađenog na njivi kod Niša traje četiri meseca: Nije Slaviša Milić, a ko je?
Ilustracija - Copyright 24sedam/Pixabay

Na njivi u Pasi Poljani kod Niša, pre četiri meseca, pronađen je skelet starijeg muškarca, kome je glava bila odvojena od tela. Misterija do danas nije rešena i niko ne zna ko je čovek koji je istrunuo na samo nekoliko kilometara od centra Niša,

Skelet koji je pronađen, kako se mislilo sredinom oktobra, mogao bi da pripada Slaviši Miliću iz sela Ćurlina kod Doljevca. Slaviša je nestao pre dve godine i do danas mu se gubi svaki trag. Forenzička analiza i DNK, međutim, pokazali su da skelet nije njegov.

Skelet na njivi jeste misterija, ali postavlja se i pitanje gde je Slaviša, a to želi da zna i njegova porodica.

U porodici Slaviše Milića kažu da je o njemu vodio brigu Centar za socijalni rad i da su prijavili njegov nestanak kada su shvatili da je samoinicijativno otišao iz te ustanove. Slaviša je bio svestan i nije bio bolestan.

- Dok je bio korisnik centra jednom je otišao na Železničku stanicu i zateknut je ne sa cipelama nego sa kesama na nogama. Policajac ga je vratio, ali je on očigledno opet pobegao. Očajno želimo da nađemo Slavišu, jer ćemo naći neki mir. Do dan danas ni reč nismo čuli o njemu. Smatramo da Centar nije uradio sve što je mogao da bi ga adekvatno zbrinuo - rekli su nam u porodici.

Skelet koji je bio odvojen od glave našao je 19. oktobra prošle godine poljoprivrednik iz Pasi Poljane, Zvonko Milić, koji je obrađivao njivu, a o čemu je odmah obavestio policiju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike