Bez stida na televiziji pričao da je majka njegovog deteta luda: Uz pomoć dve žene hteo starateljstvo nad detetom ali je raskrinkan!

16.02.2023

07:34

0

Autor: Lj.K.

U svom nastupu govorio je o navodnim psihičkim obolenjima svoje supruge, tvrdeći da su sve institucije na njenoj strani

Bez stida na televiziji pričao da je majka njegovog deteta luda: Uz pomoć dve žene hteo starateljstvo nad detetom ali je raskrinkan!
profimedia-0209915852 - Copyright Profimedia

Bojan Lazić iz Beograda, koji je sumnjiči da je unajmio dve žene da pred neuropsihijatrima glume njegovu suprugu, kako bi je na osnovu medicinske dokumentacije proglasio ludom i uzeo joj starateljstvo nad detetom, raskrinkan je i nalazi se u pritvoru, a bio je ubeđen da mu je plan uspeo.

Da bi u svoj pakleni plan ubedio ne samo institucije, nego i javnost, on je pre izvesnog vremena gostovao na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, na kojoj je glumio brižnog oca kome je uskraćeno pravo da odgaja dete.

U svom medijskom nastupu rekao je da majka zlostavlja dete, da je mališan prestao da govori, trudeći se da od sebe napravi žrtvu. Da bi obmanu javnost, rekao je i da mu je jedan mu je psihijatar nudio da mu “za 4 000 evra sredi starateljstvo”.

Filmski obrt

U svom dvadesetominutnom nastupu govorio je o navodnim psihičkim obolenjima svoje supruge, tvrdeći da su sve institucije na njenoj strani, jer mu je odlukom Prvog osnovnog suda određeno da dete viđa jednom nedeljno u kontrolisanim uslovima.

Međutim, u slučaju je došlo do filmskog obrta u kome se Lazić sumnjiči da su on i S. L. 2. septembra 2022. godine došli u Dom zdravlja Zvezdara, gde se osumnjičena S. L. lažno predstavila kao njegova bivša žena A. V. i tražila pregled kod lekara opšte prakse kako bi dobila uput za pregled kod psihijatra.

Potom je pregledana kod psihijatra u Domu zdravlja Zvezdara, koji je sačinio izveštaj i osumnjičenoj zajedno sa njim dao uput za pregled u Institutu za mentalno zdravlje, posle čega je osumnjičena S. L. nalaz predala osumnjičenom Laziću.

Nakon toga, 21. novembra 2022. godine, Lazić je unajmio drugu ženu, M. M. sa kojom je došao u Institut za mentalno zdravlje, gde se osumnjičena M. M. predstavila kao oštećena A. V. i priložila gore navedeni izveštaj psihijatra od 2. septembra 2022. godine.

Glumio brata u "Lazi"

Pregledana je kod specijaliste koji je u izveštaju konstatovao suicidalni rizik i uputio je u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ na hitno zbrinjavanje, u pratnji osumnjičenog Lazića koji se predstavio kao njen brat.

Tako pribavljenje lekarske nalaze on je 7. decembra 2022. godine priložio u postupku koji je vodio protiv oštećenje A. V. za dobijanje starateljstva nad detetom.

S. L. i M. M. su 10. febraura privedene na saslušanje u tužilaštvo, sa kojim su sklopile sporazum o priznanju krivice, dok je Laziću određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike