Novi detalji strašnog ubistva kod Odžaka: Strica ubio macolom i bacio u šaht, pa tokom potrage glumio da je zabrinut!

15.02.2023

12:53

0

Autor: Lj.K.

Ubijeni Branko Ilić (63) cele zime nije hteo da uzme drva za grejanje, pa se sumnja da se zbog toga posvađao sa bratancem

Novi detalji strašnog ubistva kod Odžaka: Strica ubio macolom i bacio u šaht, pa tokom potrage glumio da je zabrinut!
Telo nađeno u šahtu Ilustracija - Copyright Profimedia

Potraga za Brankom Ilićem (63) iz Srpskog Miletića kod Odžaka posle dve nedelje okončana je juče, kada je njegovo beživotno unakaženo telo pronađeno u šahtu, nadomak njegove kuće.

Za ovaj zločin osumnjičen je Brankov bratanac Srđan (21) koji je, kako se sumnja, strica unakazio čekićem i macolom, a potom njegov leš umotao u ćebe i bacio u šaht. Nakon stravičnog ubistva prijavio je Brankov nestanak i dve nedelje se ponašao kao da je zaista zabrinut i potrešen jer ne zna gde mu je stric.

U Srpskom Miletiću komšije kažu da su Branko i Srđan živeli zajedno, a da je mladićeva majka otišla u inosmtranstvo. Takođe navode da je osumnjiičeni bratanac često bio pijan i problematičan.

Dodaju da je i ubijeni Branko bio preke naravi, ali da je bio pošten čovek.

Svi su šokirani saznanjem da je Srđan ubio strica, jer je tokom potrage delovao kao da je zaista zabrinut za Brankovu sudbinu.

- Sve vreme je bio tu, govorio da je izašao da prošeta i da ga od tada nije video, delovalo je da je posvećen naporima da se sric pronađe, sarađivao je, davao informacije, pričaju komšije.

Kako kažu, Branko i Srđan nisu imali mnogo imovine, ali su od onog što su imali mogli su  pristojno da žive.

Na dan kad je prijavljen Brankov nestanak, kako navode, nije se čula galama iz komšijske kuće.

Šta je bio okidač da Srđan počini ovakav zločin utvrdiće istraga, a meštani Srpskog Miletića navode da je sukob, možda, izbio zbog toga što Branko cele zime nije hteo da kupi drva za grejanje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike