Sekirom ubio strica, pa telo ubacio u šaht: Monstruozni detalji zločina kod Odžaka

14.02.2023

20:13

0

Autor: Mi. S.

Nestanak Branka Ilića prijavili su rođaci i komšije, kojima se u potrazi čak priključio i S. I., osumnjičen za ubistvo

Sekirom ubio strica, pa telo ubacio u šaht: Monstruozni detalji zločina kod Odžaka
Ilustracija - Copyright Profimedia

Beživotno telo Branka Ilića (63) iz Srpskog Miletića, čiji je nestanak bio prijavljen 31. januara, nađeno je danas nedaleko od sela Odžaci. Za njegovo ubistvo osumnjičen je njegov bratanac S. I. (21), koji je sa njim živeo u kući.

Prema prvim informacijama, telo je pronađeno u šahtu na ulici, na međi između komšijske kuće u kojoj su stanovali žrtva i ubica. Mladić je, kako se sumnja, svog rođenog strica ubio sekirom, a potom njegovo telo umotao i ubacio u šaht.

S. I. je živeo sa stricem, jer su mu roditelji umrli, a i stric je bio sam. Mladić je stanovao na spratu kuće, a stric u prizemlju. Nestanak Branka Ilića prijavili su rođaci i komšije, kojima se, kako kažu u policiji, u potrazi čak priključio i S. I., koji se pretvarao da ne zna gde mu je stric.

Izvori medija iz policije kažu da je mladić praćen zbog čudnog i sumnjivog ponašanja i kretanja, a odranije je poznat po krađama i konzumiranju narkotika. Uhapsili su ga i priznao je ubistvo.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se zločin dogodio u svađi i da je ubica bio pijan ili istovremeno pod dejstvom alkohola i narkotika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike