Da li su vozaču BMW-a smrti droga i alkohol pomutili um? Negira da je povređene ostavio u krvi na "Zrenjanincu" (VIDEO)

14.02.2023

15:23

0

Autor: Lj.K.

Povređeni Dž. K. je dan kasnije preminuo od zadobijenih povreda

Da li su vozaču BMW-a smrti droga i alkohol pomutili um? Negira da je povređene ostavio u krvi na "Zrenjanincu" (VIDEO)
Sudar na Zrenjaninskom putu - Copyright printscreen/Twitter/@KalabasterJak

Denis S. (23) koji je uhapšen za krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Osumnjičeni je negirao delo koje mu je stavljeno na teret, a nakon saslušanja sudija za predhodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Denis S. se sumnjiči da je u subotu, oko 21.20 sata, učestvovao u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, nakon čega je pobegao sa lica mesta i u automobilu ostavio dve povređene sestre.

U saobraćajnoj nezgodi petoro učesnika je zadobilo telesne povrede i to oštećeni Dž. K. teške telesne povrede opasne po život, putnik iz njegovog vozila oštećena J.I. teške telesne povrede, osumnjičeni Denis S. lake telesne povrede, a putnici iz njegovog vozila oštećene V. I. i H. S. teške telesne povrede.

Povređeni Dž. K. je dan kasnije preminuo od zadobijenih povreda.

Nakon saobraćajne nezgode, osumnjičeni D.S. je napustio lice mesta, da bi se u nedelju ujutro javio u Urgentni centar radi ukazivanja lekarske pomoći. Tom prilikom od osumnjičenog su po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca uzeti krv i urin radi analize na alkohol i psihoaktivne supstance.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike