Pojavio se snimak jezive nesreće na Zrenjaninskom putu: Automobili od siline udarca leteli po putu (VIDEO)

13.02.2023

10:28

0

Autor: M.M.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako automobil koji se kreće veoma brzo, udara u drugi, nakon čega oba vozila od siline udarca lete po putu

Pojavio se snimak jezive nesreće na Zrenjaninskom putu: Automobili od siline udarca leteli po putu (VIDEO)
Sudar na Zrenjaninskom putu - Copyright printscreen/Twitter/@KalabasterJak

Na društvenim mrežama pojavio se stravičan video na kome se vidi trenutak kada je došlo do sudara na Zrenjaninskom putu u kome je jedna osoba izgubila život.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako automobil koji se kreće veoma brzo, udara u drugi, nakon čega oba vozila od siline udarca lete po putu.

Do nesreće je došlo dok se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu i u trenutku kada je prelazio u levu, u njegovu bočnu stranu udario je BMW valjevskih tablica.

Policija je u međuvremenu uhapsila D.S. (23) zbog sumnje da je nakon nesreće pobegao sa lica mesta i ostavio povređene na putu, ne ukazavši im pomoć.

Vozač koji je uhapšen zadobio je lake telesne povrede, a dvoje ljudi koji su bili sa njim u kolima teže su povređeni. Vozač drugog BMW-a star 36 godina podlegao je povredama u bolnici, a suvozač je zadobio teške telesne povrede.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike