Epilog saobraćajke na Zrenjaninskom putu: Tužilaštvo traži hitno hapšenje vozača BMW-a koji je sinoć pobegao sa mesta nesreće!

12.02.2023

19:39

0

Autor: L. Đ. T.

Postupak protiv D.S. sprovešće Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nepružanje pomoći licu povredjenom u saobraćajnoj nezgodi

Epilog saobraćajke na Zrenjaninskom putu: Tužilaštvo traži hitno hapšenje vozača BMW-a koji je sinoć pobegao sa mesta nesreće!
Hapšenje Ilustracija - Copyright Profimedia

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da odmah naloži hapšenje Denisa S. (23) i odredi mu zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je sinoć nakon saobraćajne nezgode na Zrenjaninskom putu, u kojoj je jedna osoba poginula, a više njih zadobilo teške telesne povrede, on napustio lice mesta ne pruživši pomoć povredjenima. 

U pitanju je vozač jednog od dva automobila, oba marke BMW 320, koja su se sinoć oko 21:20 sudarila na Zrenjaninskom putu. 

Denis S. je zadobio lake telesne povrede u ovom sudaru, a dve osobe koje su bile u njegovim kolima teške telesne povrede. 

Vozač drugog BMW-a star 36 godina preminuo je od posledica povreda, dok je suvozač zadobio teške telesne povrede.

Postupak protiv Denisa S. sprovešće Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nepružanje pomoći licu povredjenom u saobraćajnoj nezgodi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike