Vođa "Alkatraza", njegov brat i još jedna osoba zaćutali u tužilaštvu: Kod njih pronađeni marihuana, heroin i novac od droge!

10.02.2023

15:28

0

Autor: Mi. S.

Tužilaštvo predložilo pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo

Vođa "Alkatraza", njegov brat i još jedna osoba zaćutali u tužilaštvu: Kod njih pronađeni marihuana, heroin i novac od droge!
Ilustracija - Copyright printscreen/MUP

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Damjan Šobić (39), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", njegov brat Miroslav Šobić (38) i Marko M. (35), zbog sumnje da su tokom prošle.godine do 7. februara kada su uhapšeni, držali i dalje prodavali više vrsta narkotika.

Sva trojica osumnjičenih branila su se ćutanjem, tačnije iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu u ovoj fazi postupka.

Tužilaštvo je, predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo. Oni su osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga,

Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih zaplenila kilogram marihuane, oko 110 grama heroina i oko kilogram smese za uvećanje opojne droge heroin, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike