Sestre iz Slovenije zaćutale pred tužilaštvom: Saslušane osumnjičene kod kojih je pronađeno 20,7 kilograma marihuane (FOTO/VIDEO)

08.02.2023

21:20

0

Autor: Mi. S.

Valbini H. i Bleoni H. se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga

Sestre iz Slovenije zaćutale pred tužilaštvom: Saslušane osumnjičene kod kojih je pronađeno 20,7 kilograma marihuane (FOTO/VIDEO)
Uhapšena Valbina H. - Copyright MUP

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušane dve državljanke Slovenije Valbina H. (28) i Bleona H. (23), u čijem je automobilu je policija pronašla 20.7 kilograma marihuane, spakovane u 48 paketa.

Osumnjičene su se na saslušanju branile ćutanjem, odnosno iskoristile su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu. Posle saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovile krivično delo.

MUP
Uhapšena Bleona H.

Valbini H. i Bleoni H. se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

 

 

One su uhapšene pre dva dana na izlazu sa autoputa Beograd-Zagreb kod Konjarnika, kada je policija pregledom automobila kojim je upravlјala Valbina, na mestu suvozača sedela B. H., u specijalno izrađenom bunkeru, pronašla 48 paketa sa marihuanom.

Sumnja se da su drogu prevozile sa Kosova i Metohije radi dalјe prodaje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike