Uhapšen jedan od vođa navijača Partizana: Policija kod njega pronašla heroin i marihuanu?

10.02.2023

09:27

0

Autor: 24sedam

Vođa navijača, koji je više puta do sada hapšen, kao i njegovi saradnici sumnjiče se za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga

Uhapšen jedan od vođa navijača Partizana: Policija kod njega pronašla heroin i marihuanu?
Hapšenje: Ilustracija - Copyright Printscreen/Mup

Damjan Šobić (39), jedan od vođa Partizanove navijčake grupe Alkatraz, uhapšen je u akciji beogradske policije i Višeg javog tužilaštva u Beogradu.

Kod njega je pronađena veća količina droge, a u istoj akciji lisice su stavljene i njegovom mlađem bratu Miroslavu (38), kao i Marku M. (35).

- Tom prilikom zaplenjeno je kilogram marihuane, oko 110 grama heroina i oko kilogram smese za uvećanje opojne droge heroin, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge. Vrednost ukupno zaplenjene droge procenjuje se na oko 3.000.000 dinara - saopšteno je juče iz MUP-a.

Sva trojica, kako saznaje Kurir, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branila su se ćutanjem, posle čega im je određen pritvor.

Vođa navijača, koji je više puta do sada hapšen, kao i njegovi saradnici sumnjiče se za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Šobić je, podsetimo, poslednji put hapšen u januaru 2021. i tada je prilikom pretresa njegovog stana pronađen pištolj sa 13 metaka, dok je navodno u garaži otkriveno više automobila, od kojih je jedan bio blinidrani, dok su na drugom, kako su pisali mediji bili blinkeri.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike