"Brate, dešava se, ajde da to sredimo sami": Otac vozača koji je usmrtio Jovanu (18) pokušao da "ispegla stvar"

08.02.2023

08:39

17

Autor: J.N.

Neutešni roditelji sahranili su svoju mezimicu, nemi od bola ne mire se sa činjenicom da je nikad više neće videti, a neizmerna tuga meša se sa besom zbog nasilničke vožnje vozača BMW-a i to u pijanom stanju

"Brate, dešava se, ajde da to sredimo sami": Otac vozača koji je usmrtio Jovanu (18) pokušao da "ispegla stvar"
Ilustracija - Copyright printscreen/Instagram/192.rs/Facebook

Pogibija Jovane Janković (18), koja je nastradala u nesreći kod Guberevca, potresla je Srbiju. Ove godine je trebalo da maturira u Ekonomskoj školi, raduje se životu, ali nasilnička vožnja Predraga N. koji ju je kobne večeri vraćao iz provoda i to vozeći u pijanom stanju, prekinuli su sve to.

Zadnja poruka koju je ispisala sadržala je strah mlade devojke, jer je iz BMW-a najboljoj drugarici poslala da Predrag "vozi bez ruku, nešto će se desiti". Nekoliko minuta kasnije otišla je u smrt kada se automobil prevrnuo nekoliko puta i završio van kolovoza.

Neutešni roditelji sahranili su svoju mezimicu, nemi od bola ne mire se sa činjenicom da je nikad više neće videti, a neizmerna tuga meša se sa besom zbog nasilničke vožnje vozača BMW-a i to u pijanom stanju.

printscreen/instagram/192_rs
 

Njegov otac došao je u jednom trenutku da izjavi saučešće nesrećnoj porodici i ocu poginule devojčice predložio da "sve to srede sami"!

- Otac vozača je bio kod mene i rekao mi je: "Pa, brate, dešava se, ajde da to sredimo i sami rešimo". Nisam mogao da verujem da tako nešto da kaže - rekao je on i dodao da se naježio od tih reči.

Sahranjena na 40. rođendan svoje majke

Nesrećna devojka sahranjena je na 40. rođendan svoje majke. Na večni počinak ispratio ju je veliki broj prijatelja, poznanika, rodbine, drugova iz škole, a najviše je bilo mladih.

Foto; Jugmedia
 

Ekonomska škola dovezla je pun kombi belih balona, pa su svi mladi nosili u povorci po jedan.

- Mali brat ne može da shvati da više nema sestru, a zbog čega sve? Zbog majmuna koji je pijan vozio bez ruku troje tuđe dece - tužan i besan rekao je njen otac 

Trojica mladića u teškom stanju

U kolima smrti kobne večeri bili su i Andrija S. (18), iz Zagužana, i Vladan S. (19), iz Male Grabovnice. Sva tri momka imaju teške povrede, ali nisu u životnoj opasnosti, dok je nesrećna Jovana preminula na licu mesta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike