Sahrana poginule Jovane iz Velike Grabovnice zakazana za utorak: Mladi u BMW-u koji se prevrnuo bili pijani, a kolovoz klizav! (FOTO)

05.02.2023

16:03

1

Automobil se prevrnuo kada su se poginula devojka i trojica povređenih mladića vraćali sa proslave punoletstva

Sahrana poginule Jovane iz Velike Grabovnice zakazana za utorak: Mladi u BMW-u koji se prevrnuo bili pijani, a kolovoz klizav! (FOTO)
Saobraćajna nesreća: Ilustracija - Copyright Instagram_192_rs

Obdukciju tele Jovane J. devojke od nepunih 18 godina, koja je poginula u noćašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac-Grdelica, obaviće Zavod za sudsku medicinu iz Niša. Sahrana devojke zakazana je za utorak na groblju u selu Velika Grabovnica, nadomak Grdelice, gde je ona i živela. Čitavo selo tuguje za Jovanom.

Troje mladih Predrag N. (24), Vladan S. (19), obojica iz Male Grabovnice i Andrija S. (18) iz Zagužana, koji su teško povređeni u udesu, kako nezvanično saznajemo, vraćali su se sa punoletstva iz kafane u Grdelici. Bili su navodno pod dejstvom alkohola, a zbog mećave kolovoz je bio klizav. Njihov automobil marke BMW prevrnuo se oko tri sata posle ponoći kod sela Guberevac na starom grdeličkom putu,

Najstariji mladić koji je upravljao vozilom, prema nezvaničnim informacijama i dečko preminule devojke, izgubio je kontrolu nad autom i prevrnuo se nekoliko puta baš kod novoizgrađenog mosta u ovom selu na Tulovksoj reci.

Na društvenim mrežama se od jutros vodi plemika o tome kako je ovaj put zapravo nebezbedan i da vozači njime jure brzinom većom i od 100 kilometara na čas, iako je ograničenje 80, a na samom mestu tragedije bilo je 60 kilometara na sat. Noćas je, kako tvrde, na tom putu bilo dosta poledice i da je ona doprinela nesreći.

Devojka je, da podsetimo, preminula na licu mesta, dok su trojica mladića, P. N. (24), V. S. (19) i A. S. (18), sa teškim povredama prevezena u Klinički centar Niš.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Pacijent V. S. je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan. Kod A. S. utvrđen je serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena. Trenutno je vitalno stabilan i nalazi se u UC, radi dalje opservacije i praćenja stanja. Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura - rečeno je u ovoj ustanovi.

Komšije nastradale devojke kažu da je mladić, koji je upravljao automobilom, bio je verovatno u emotivnoj vezi sa poginulom devojkom.

- Poznajem tu devojku, kako sam čula oni su bili u ljubavi. Zajedno su se vraćali iz provoda, i evo šta se desi. Loše vreme, a i put je čudan, pa je verovatno i to uticalo na nesreću. Peđina porodica živi u selu do ovog, a njegova porodica je veoma imućna - rekla je komšinica nastradale Jovane J.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike