Jovana je htela da se vrati taksijem: Sahranjena devojka koja je uoči nesreće najboljoj drugarici poslala zloslutnu poruku!

07.02.2023

13:43

0

Autor: Lj.K.

Auto kojim je upravljao Predrag N. prevrnuo se nekoliko puta i završio van kolovoza

Jovana je htela da se vrati taksijem: Sahranjena devojka koja je uoči nesreće najboljoj drugarici poslala zloslutnu poruku!
Saobraćajna nesreća u Grdelici - Copyright printscreen/instagram/192_rs

Pre nego se ugasio život Jovane J. (18) iz Velike Grabovnice, koja je na povratku s proslave jednog punoletstva stradala u BMW-u kao saputnik, ona je svojoj najboljoj drugarici poslala poruku: "Vozi bez ruku, nešto će se desiti", posle čega je otišla u smrt. Na starom groblju u rodnom selu danas je ispraćena na večni počinak uz suze i jecaje svoje porodice, prijatelja i meštana.

Jovanina tetka za Telegraf.rs kaže da je njena smrt velika tragedija za porodicu.

- Moj sin je otišao na sahranu, ja ne mogu... Stara sam. A, šta da vam kažem, velika je to tragedija, otac i majka su joj slomljeni od tuge. Tu imaju dva brata, njen otac i njegov rođeni brat i svaki po dvoje ženske dece. Zadnji put sam Jovanu videla kada je bila sa babom po majci ovde kod nas po pšenicu... Bila je dobro dete, ne znam jel' beše napunila 18 godina... Šta da kažem, tuga - rekla je ona.

Stradala devojka ove godine je trebalo da maturira u Ekonomskoj školi i da proslavi punoletstvo, a kobne večeri htela je taksijem da se vrati kući, međutim, trojica momaka iz njenog i susednih sela ubedili su je da pođe sa njima.

Nesreća se dogodila na starom gradeličkom putu kod Guberevca kada se BMW kojim je upravljao Predrag N. prevrnuo nekoliko puta i završio van kolovoza. Sa njima u vozilu su bili i Andrija S. (18), iz Zagužana, i Vladan S. (19), iz Male Grabovnice. Sva tri momka imaju teške povrede, ali nisu u životnoj opasnosti, dok je nesrećna Jovana preminula na licu mesta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike