"Krvava i raščupana rekla da partner hoće da je ubije, on doviknuo iz stana da ga je ubola nožem": Detalji pokušaja ubistva na Čukarici

30.01.2023

12:54

0

Autor: M. B.

Policija je u stanu osumnjičene pronašla drogu koju je par ranije te večeri konzumirao

"Krvava i raščupana rekla da partner hoće da je ubije, on doviknuo iz stana da ga je ubola nožem": Detalji pokušaja ubistva na Čukarici
Policijski automobil - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pokušaju ubistva muškarca G. K. (52) u stanu u beogradskom naselju Čukarica, za koje se sumnjiči njegova partnerka M. M. (44), navodno su prethodile svađa i tuča. Žena je u jednom trenutku, kao se sumnja, uzela nož i zabola ga G. K. u grudi.

Napad se dogodio u subotu, u ranim jutarnjim satima.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Kurir piše da je odzvanjala vriska i lupnjava vratima, a  da je "sa tom ženom komšijama borba svaku noć". Izvor navodi i da se ovaj par svađa i miri, ali da su u petak "arlaukali i tukli se".

Ovaj portal navodi da je žena krvava i čupava oko 4 sata ujutru zvonila komšinici na vrata da joj kaže da pozove policiju.

- Ona je ženi zvonila na vrata i vikala da partner "hoće da je ubije" i tražila od nje da pozove policiju. Krv joj je išla iz usta, cela je bila krvava i raščupana. Onda se iz stana čuo muški glas koji zapomaže: "Ubola si me nožem!" - kaže sagovornik.

Policiju je pozvala komšinica ne znajući da je žena svog partnera ubola u grudi i da mu je nanela teške telesne povrede.

G. K. je primljen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama grudnog koša i nalazi se van životne opasnosti.

Policija je uhapsila M. M., a pored nje našla i nož. On će danas biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako se navodi, policija je u stanu osumnjičene pronašla drogu koju je par ranije te večeri konzumirao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike