Predao se osumnjičeni za pokušaj ubistva u Rakovici, u tužilaštvu zanemeo: Izbo mladića, jer mu je svirao kada je naglo zakočio automobilom!

21.01.2023

19:42

0

Autor: Mi. S.

Posle ubadanja nožem Veljka M. osumnjičeni Sergej Đ. S. izbušio je i gume na njegovom automobilu

Predao se osumnjičeni za pokušaj ubistva u Rakovici, u tužilaštvu zanemeo: Izbo mladića, jer mu je svirao kada je naglo zakočio automobilom!
Policijski automobil - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Beogradskoj policiji predao se Sergej Đ. S. (19), za kojim se tragalo od četvrtka zbog sumnje da je počinio pokušaj ubistva Veljka M. (23) na Kanarevom brdu. On je, kako saznajemo, u pratnji advokata došao u policiju.

Sergej je, kako se sumnja, posle sukoba u saobraćaju nožem izbo Veljka M. i izbušio gume na njegovom automobilu. Seo je zatim u svoj  automobil marke "golf" i pobegao. Napad se dogodio 19. januara oko 3 sata ujutru na Kanarevom brdu.

Veljko je, u trenutku napada, bio sa devojkom. Kako je izjavio kasnije polciji, vozač drugog automobila tražio mu je da se parkira kako bi raspravili nesporazum zbog toga što mu je svirao kad je naglo zakočio.

Osumnjilčeni mladić Sergej Đ. S. je, u tom momentu, izašao iz vozila i nožem mu izbušio gume, a zatim je njime nasrnuo na njega i ubo ga u telo. Veljko je uspeo da se vrati u automobili i pozove pomoć. Na Vojnomedicinskoj akademiji konstatovane su mu lakše telesne povrede.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je, nakon što se predao policiji, saslušan Sergej Đ. S., koji sena saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi svoju odbranu. Tužilsštvo je predložilo da mu se odredi pritvor kako ne bi uticao na svedoke i u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike