Supruga ubola nožem u vrat, on uhvatio sečivo i sprečio dalje rane: Saslušana Marijana osumnjičena za pokušaj ubistva muža (VIDEO)

28.01.2023

16:12

0

Marijana B. u Višem tužilaštvu branila se ćutanjem, a zatraženo da joj se odredi pritvor

Supruga ubola nožem u vrat, on uhvatio sečivo i sprečio dalje rane: Saslušana Marijana osumnjičena za pokušaj ubistva muža (VIDEO)
Marijana B. osumnjičena da je ubola muža nožem u vrat - Copyright 24sedam/Miroslava Brkić Facebook/M.B.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana Marijana B. (39), koja je osumnjičena da je juče ujutru u stanu u Miklošićevoj ulici na Voždovcu pokušala da ubije supruga Miloša B. (40) tokom verbalne rasprave.

24sedam/Miroslava Brkić
Zgrada u Miklošićevoj ulici u kojoj se dogodio pokušaj ubistva

Marijana B. se na saslušanju branila ćutanjem, osnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi svoju odbranu. Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo da joj se odredi pritvor da ne bi ponovila krivično delo, u kratkom vremenskom periodu i da ne bi uticala na svedoke.

Ona je, kako se sumnja, 27. januara oko 6 časova, supruga koji je ležao u dnevnoj sobi na garnituri, ubola nožem u levu stranu vrata i nanela mu tešku telesnu povredu. On je, kako je saopštilo Više tužilaštvo, potom uhvatio nož desnom rukom i tako sprečio da ga supruga dalje povređuje. Tom prilikom, zadobio je lakše povrede desne šake.

U momentu obračuna supružnika, u stanu je bila i ćerka, koja je pozvala policiju i Hitnu pomoć.

U daljem toku postupka, kako je saopšteno, biće ispitani svedoci, obavljeno psihijatrijsko veštačenje Marijane B., a pribaviće se i izveštaj Centra za socijalni rad o stanju u toj porodici.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike