Detalji odnosa baka Jelisavete i 40 godina mlađeg Gorana: Ona nosila perike i sređivala se, često dolazio kod nje u stan

28.01.2023

09:41

0

Goran Đokić (37), počinio je samoubistvo, njegovo telo nađeno je u kolima ispred jedne zgrade, a pored njega je nađeno oproštajno pismo

Detalji odnosa baka Jelisavete i 40 godina mlađeg Gorana: Ona nosila perike i sređivala se, često dolazio kod nje u stan
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nezapamćeni zločin koji se dogodio početkom januara na Bežanijskoj kosi kada su rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) nađene ubijene u stanu sinoć je konačno rasvetljen.

Njihov ubica, Goran Đokić (37), počinio je samoubistvo, njegovo telo nađeno je u kolima marke "fiat" ispred jedne zgrade, a pored njega je nađeno oproštajno pismo.

Goran je bio u vezi sa Jelisavetom čiji je muž preminuo u Domu za stare u kojem je radio, nakon čega je on počeo da se viđa sa njom, a ona je počela da nosi perike, prenosi Telegraf.

- Jelisaveta je počela da se viđa sa 40 godina mlađim Goranom koji je radio u Domu za stare u kojem je njen muž boravio i preminuo. To ih je zbližilo, a on je tako i znao da njih dve imaju pare. Ona se, od kada je uplovila u vezu sa njim, potpuno promenila, čak je počela da nosi i perike i da se više sređuje. Komšije su sve to primetile, a počeli su da viđaju i mlađeg muškarca, koji je sve češće dolazio u njihov stan - rekli su za Telegraf iz istrage slučaja. 

Goran Đokić je, nezvanično, pucao sebi u glavu, a pored njegovog tela je nađeno oproštajno pismo.

- On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao - čuvaj mi decu - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, policija u Beogradu i Više javno tužilaštvo u Beogradu, rasvetlili su teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca ovog zločina identifikovali Gorana Đokića (37), koji je pre dva dana izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

Kako se sumnja, on je sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu, a udarcima u glavu njenu orđenu sestru Gordanu (78).

Kako se sumnja, on je nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih, sa koje je podigao milion dinara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike