Isplivao leš u blizini kuće Brajanove majke: Ispituje se da li je reč o Ani Volš

27.01.2023

14:53

0

Na beživotnom telu navodno je pronađen šal

Isplivao leš u blizini kuće Brajanove majke: Ispituje se da li je reč o Ani Volš
Ana Volš nestala 1. januara - Copyright Printscreen/Instagram

Na plaži u blizini luke Salem, koja je na desetak kilometara od kuće Dajane Volš, majke Brajana Volša, pronađeno je telo nepoznate osobe. Ana Volš, da podsetimo, nestala je u novogodišnjoj noći i od tada se za njom traga. Njen suprug Brajan optužen je za ubistvo, iako Anino telo još nije pronađeno.

Brajan Volš, kako su saopštili istražitelji, optužen je da je ubio suprugu Anu Volš u podrumu njihove kuće u prvim satima 1. janara, a potom njeno telo raskomadao i bacio na najmanje dve deponije u blizini kuće njegove majke.

 

 

Volša su, inače, dok se Ana, inače majka troje dece, vodila kao nestala, snimile su kamere u blizini mesta u kom živi Dajana Volš i to dok je nešto teško ubacivao u kontejner. On je snimljen i kako vozi njen crveni automobil, najverovatnije kako bi prikrio svoje tragove.

Na jednoj od deponija, da podsetimo, istražitelji su pronašli krvave džakove, garderobu i nakit, kao i kovid propusnicu na ime Ane Volš. Otkrivena je i testera, a u kući je pronađen krvav nož, na kome su DNK tragovi Ane Volš, kao i još jedan nož koji nije bio krvav.

Delovi njenog tela nisu pronađeni, pa istražitelji veruju da ih je raskomadao i bacio na jednu od deponija koja spaljuje smeće ili u centar za reciklažu za preradu struje, koji se nalazi pored kuće njegove majke.

Kako prenose američki mediji, policija prikuplja dokaze i pokušava da utvrdi identitet osobe čije je telo pronađeno na obali. Leš je otkrila žena koja živi u blizini i odmah je pozvala policiju.

Policajci istražuju mesto na kom je u četvrtak popodne, oko 16 sati pronađeno telo. Kuća žene koja je pronašla telo, je na obali, na samom ulazu na plažu i primetila ga je kada je izašla da prošeta psa, navode američki mediji.

Nije do sada saopšten pol osobe čije je telo izvučeno iz vode, a na beživotnom telu pronađen je navodno šal. Na društvenim mrežama, pojavili su se komentari da se plaža nalazi u blizini kuće majke optuženog za ubistvo Srpkinje, pa su počele insinuacije da je leš Ane Volš. Leš je u raspadnutom stanju i dugo je stajao u vodi.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike