Majka Ane Volš otkriva gde će njena ćerka biti sahranjena: Ana će počivati blizu svoje dece, da joj ceo život pale sveće!

27.01.2023

09:28

0

Autor: Lj.K.

Milanka Ljubičić kaže da je svedočila Brajanovoj ljubavi prema Ani

Majka Ane Volš otkriva gde će njena ćerka biti sahranjena: Ana će počivati blizu svoje dece, da joj ceo život pale sveće!
Milanka Ljubičić majka ubijene Ane Volš - Copyright AP Photo/Kurir/ Zorana Jeftić/Profimedia/Instagram

Milanka Ljubičić (69), majka Beograđanke Ane Volš koju je u Americi, kako se sumnja, ubio njen suprug Brajan Volš, a potom njeno telo raskomadao i bacio u receiklažni centar u Bostonu, kaže da će njena ćerka počivati blizu svoje dece, tri sinčića od šest, četiri i dve godine.

Iako nevoljno priča o mogućem ubistvu svoje ćerke, ipak, razmišljala šta i kako da radi.

- Ako se ispostavi da mog deteta nema više onda bi trebalo tamo da bude sahranjena, blizu svoje dece. Ja sam bolesna, a oni treba da joj pale sveću i nose cveće na grob ceo život - kaže Anina majka.

Milanka Ljubičić kaže joj je i dalje teško da poveruje da Ane nema, a još teže da ju je zverski usmrtio suprug Brajan. Kako navodi, zna koliko je Ana volela život i svoju decu.

- Plašim se da poverujem u istinu, a bliži se 9. februar kada će Brajan biti izveden na sud.  Ne želim da verujem da je naudio ženi za koju je tvrdio da bez nje ne zna i ne može da živi. Svedočila sam svojim očima njegovoj ljubavi ka njoj, kaže Anina majka i dodaje da u tom slučaju Brajan zaslužuje doživotnu robiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike