Detalji ubistva u Nemačkoj: Srpski državljani upoznali muškarca (56) na internetu, obećavali odnose, pa ga ubili u kupatilu i pokrali!

27.01.2023

10:48

0

Autor: M. Brkić

Osumnjičeni su se pretvarali da žele da imaju seksualne odnose sa žrtvom u nameri da ga opljačkaju

Detalji ubistva u Nemačkoj: Srpski državljani upoznali muškarca (56) na internetu, obećavali odnose, pa ga ubili u kupatilu i pokrali!
Ilustracija - Copyright Pixabay/eignatik17

Srpski državljani starosti 20 i 26 godina uhapšeni su u Nemačkoj zbog sumnje da su ubili muškarca (56), s kojim su se prethodno stupili u kontakt preko platforme za upoznavanje i u njegovu kuću dospeli, jer su ga obmanuli da žele da s njim imaju odnose.

Muškarac (56) ubijen je u kupatilu svoje kuće u noći između 14. i 15. januara, a dvojica srpskih državljana uhapšeni su pre nekoliko dana zbog sumnje da su počinili ubistvo iz koristoljublja.

Tamošnji mediji navode da je muškarac (56) upoznao dvojicu muškaraca na internetu, dok je bio u potrazi za osobama sa kojima može da ima seksualni odnos. On je dvojicu muškaraca pokupio u Remšajdu i odvezao u svoju kuću, u kojoj je živeo sam.

Tužilaštvo je saopštilo, pišu mediji, da su dvojica muškaraca samo glumila seksualnu zainteresovanost kako bi pokrali 56-godišnjaka.

Navodi se da je dvojac došao iz Srbije i da su živeli u području Severna Rajna - Vestfalija.

Žrtva je umrla nakon što je zadobila ozbiljne povrede glave, a još uvek nije razjašnjeno šta se tačno dogodilo.

Sumnja se da je dvojac pretresao žrtvin stan i da su ukrali debitnu karticu i razne dragocenosti poput žrtvinog mobilnog telefona i novčanika.

Oni su pobegli sa mesta zločina, u okrugu Ajfelkrajs Bitburg-Prim, prvo peške, zatim kasnije, a kasnije javnim prevozom nazad u okrug Severna Rajna - Vestfalija.

Kako se sumnja, oni su pokušali da podignu novac sa bankomata ukradenom karticom, ali nisu uspeli.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike