Osumnjičeni za ubistvo u kamenolomu deportovan iz Nemačke: Ubijeni Zoran zapaljen i zakopan, krenuo po hleb i više se nije vratio!

20.01.2023

08:22

0

Autor: J. J.

Osumnjičenom Selimiju je nakon deportacije određen pritvor u Okružnom zatvoru u Beogradu

Osumnjičeni za ubistvo u kamenolomu deportovan iz Nemačke: Ubijeni Zoran zapaljen i zakopan, krenuo po hleb i više se nije vratio!
Copyright Pixabay/24sedam

Silmom Selimi (27) deportovan je iz Nemačke, a u ovoj državi je prethodno uhapšen po međunarodnoj poternici zbog sumnje da je ubio Zorana Isailovića (50) iz Ripnja prošle godine.

Zoranovo telo je pronađeno prošle godine u kamenolomu u Ralji.

Osumnjičenom Selimiju je nakon deportacije određen pritvor u Okružnom zatvoru u Beogradu.

Podsećamo, Zoran Isailović (50) iz Ripnja pronađen je mrtav, zapaljen i zakopan u napuštenom kamenolomu u Ralji, a zbog sumnje da su umešani u njegovo ubistvo uhapšeni su M. K. (59) i A. D. (45), dok se za  Silmomom Selimijem (27) tragalo sve do danas.

Zoranov nestanak je prijavljen krajem marta prošle godine jer se više od 10 dana nije pojavljivao kod kuće.

- Ubijeni se prvo vodio kao nestala osoba. On je 20. marta otišao od svoje kuće do Ralje i više se nije vratio. Kad su videli da ga nema, porodica i prijatelji su se zabrinuli i počeli da dele apel na društvenim mrežama. Molili su sve koji su ga videli ili imaju ikakvu informaciju o njemu da se jave rođacima ili policiji - kazao je ranije izvor.

Krenuo po hleb i više se nije vratio

Zoran Isailović je kobnog dana, tvrde prijatelji, krenuo iz rodnog Ripnja u Ralju kako bi kupio sebi osnovne namirnice.

- Pošto je bio u teškoj materijalnoj situaciji, jedan komšija dao mu je nešto para kako bi mogao sebi da kupi hranu. Zamolio je drugog komšiju da ga odveze, ali ovaj je to odbio, pod izgovorom da je gorivo skupo, a da Zoran nema novca da mu plati. Seo je na voz, otišao i više se nije vratio - kazali su prijatelji ubijenog.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike